Hoe U Uw Patroon Kunt Ontgrendelen

Hoe U Uw Patroon Kunt Ontgrendelen
Hoe U Uw Patroon Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Patroon Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Patroon Kunt Ontgrendelen
Video: How To Unlock Forgotten Pattern Lock On Android Phone | Unlock All Mobile 2024, Mei
Anonim

Een patroon is een speciaal type wachtwoord dat is ontworpen om het ontgrendelen van een mobiel apparaat te vereenvoudigen. Om zo'n sleutel te maken, moet de gebruiker met zijn vinger een vorm op het scherm tekenen. Tegelijkertijd vergeten gebruikers vaak hun wachtwoord, dus u moet weten hoe u het patroon kunt ontgrendelen.

Hoe u uw patroon kunt ontgrendelen
Hoe u uw patroon kunt ontgrendelen

Op smartphones en tablets met het Google Android-besturingssysteem krijgt de gebruiker 5 pogingen om het patroon in te voeren. Als ze allemaal onjuist bleken te zijn, is de eenvoudigste manier om het apparaat te ontgrendelen, door in te loggen op uw Google-account en uw wachtwoord hiermee te wijzigen. De smartphone zelf zal aanbieden om het account in te voeren na 5 onjuiste pogingen, of u kunt het menu gebruiken met het item "Vergat de combinatie", dat zich onderaan het scherm bevindt.

Om u aan te melden bij uw Google-account, moet uw telefoon verbonden zijn met internet. Om wifi in te schakelen, moet je naar het noodoproepmenu gaan en de combinatie * # * # 7378423 # * # * invoeren. Druk vervolgens op Servicetests - WLAN, selecteer een toegangspunt en voer het wachtwoord in. Nu kunt u inloggen op uw Google-account en uw telefoonwachtwoord wijzigen. Om dit te doen, selecteert u het tabblad "Beveiliging", vervolgens "Tweestapsverificatie" en voert u vervolgens het wachtwoord uit de e-mail in. Daarna moet u het "Applicatiewachtwoordbeheer" invoeren. Hier moet u een nieuw wachtwoord bedenken, dat u op het vergrendelde apparaat moet invoeren.

Er is een andere manier om je telefoon te ontgrendelen met een patroon. Om dit te doen, moet u deze telefoon bellen, een oproep beantwoorden en vervolgens de Home-knop gebruiken om het oproepvenster te minimaliseren, naar de instellingen te gaan en de grafische vergrendeling te verwijderen. Daarna kunt u het gesprek beëindigen en de telefoon gaan gebruiken.

Als geen van deze methoden heeft geholpen, moet u een harde reset uitvoeren. Daarna wordt de telefoon teruggezet naar de fabrieksinstellingen, alle vergrendelingen verdwijnen, maar alle informatie die op het apparaat is opgeslagen, gaat verloren. Soms helpt zelfs een harde reset niet, dan moet je de telefoon naar het servicecentrum brengen om te flitsen.

Om niet gekweld te worden door de vraag hoe je het patroon kunt ontgrendelen, is het het beste om de ingevoerde figuur ergens in een notitieboekje te schetsen, zodat je het, indien nodig, kunt onthouden. Wachtwoorden beschermen uw persoonlijke gegevens en contacten alleen tegen vreemden. Als een indringer de telefoon in bezit neemt, zal hij hoogstwaarschijnlijk het wachtwoord niet kraken om toegang te krijgen tot gegevens, maar zal hij een harde reset uitvoeren en het apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Aanbevolen: