Hoe U Uw Huistelefoon Kunt Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Huistelefoon Kunt Ontgrendelen
Hoe U Uw Huistelefoon Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Huistelefoon Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Huistelefoon Kunt Ontgrendelen
Video: Nefit Easy - Ontdek hoe u uw Nefit Easy in gebruik neemt (Apple iOS) 2024, April
Anonim

Het komt vaak voor dat de handsets van vaste telefoons om de een of andere reden worden geblokkeerd, bijvoorbeeld wanneer u niet zeker bent van het telefoonmenu of wanneer er een storing optreedt.

Hoe u uw huistelefoon kunt ontgrendelen
Hoe u uw huistelefoon kunt ontgrendelen

Het is nodig

  • - Internetverbinding;
  • - instructie.

instructies:

Stap 1

Gebruik de gemakkelijkste manier om uw telefoon te ontgrendelen. Om dit te doen, wacht u tot de batterijen volledig leeg zijn of verwijdert u ze gewoon uit het apparaat. Haal de stekker uit het stopcontact en wacht een paar dagen, misschien een week. Daarna worden de instellingen teruggezet naar de fabrieksinstellingen; dienovereenkomstig wordt de blokkering opgeheven. Dit komt door het gebrek aan stroom voor het opslaan van informatie over de status in het systeemgeheugen van de telefoon.

Stap 2

Controleer de instructies om het te ontgrendelen. Het kan verschillend zijn voor individuele modellen en fabrikanten. Je kunt het downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar. Lees de omstandigheden waaronder de telefoonvergrendeling plaatsvindt - als dit geval in de instructies wordt beschreven, volg dan de instructies om te ontgrendelen.

Stap 3

Als geen van het bovenstaande niet helpt, breng het apparaat dan naar een speciaal servicecentrum. Ook is het handig om contact op te nemen met de verkopers in de winkel waar je het product hebt gekocht. Het is mogelijk dat ze over de nodige ontgrendelingsinformatie beschikken.

Stap 4

Als je bepaalde vaardigheden hebt, voer dan een jumper uit op de chip van de huistelefoon, die zich naast de batterijverbindingspinnen bevindt. Zet hem in deze toestand aan en uit op het netwerk en plaats hem dan weer terug. Controleer of het slot is ontgrendeld.

Stap 5

Houd er rekening mee dat dit alleen beschikbaar is voor een handvol telefoonmodellen. En als u nog niet eerder met dergelijke apparatuur te maken heeft gehad, breng uw telefoon dan voor reparatie. Neem bij het kopen van Panasonic-telefoons vooraf contact op met de winkelier voor de ontgrendelingsstappen. De meeste moderne modellen worden vaak geblokkeerd door gebruikers vanwege onvoorzichtigheid. Zoek ook naar reparatie-informatie op de officiële website van de fabrikant.

Aanbevolen: