Hoe U Uw Tv Kunt Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Tv Kunt Ontgrendelen
Hoe U Uw Tv Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Tv Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Tv Kunt Ontgrendelen
Video: 3 Ways Unlock TV Keys Lock | LCD LED TV Key Lock Problem Fixed 2024, Maart
Anonim

Alle moderne tv-modellen die zijn uitgerust met een afstandsbediening hebben de mogelijkheid om te vergrendelen. Het wordt meestal gebruikt om te voorkomen dat kinderen tv kijken. Maar het komt voor dat de blokkering per ongeluk wordt gedaan.

hoe de tv te ontgrendelen
hoe de tv te ontgrendelen

Het is nodig

  • - afstandsbediening;
  • - instructies voor de tv.

instructies:

Stap 1

Lees de instructies aandachtig. Er moet een speciale code zijn - een reeks cijfers die op de afstandsbediening moet worden ingedrukt om in te stellen of te ontgrendelen, evenals de acties die nodig zijn om de tv te ontgrendelen.

Stap 2

Als de instructies verloren gaan, probeer dan zelf te onthouden welke acties hebben geleid tot het blokkeren van de tv.

Stap 3

Druk tegelijkertijd op de "P" en "+" knop op de afstandsbediening. Voer drie of vier willekeurige getallen in. Meestal zijn dergelijke combinaties "333" of "4444" en vallen ze samen met het nummer van het vaak gebruikte kanaal. De meest voorkomende standaard vergrendelingswachtwoorden zijn ook de nummers "1234", "1111", enz. Druk nogmaals op de knop "+". Als de tv niet kan worden ontgrendeld, probeer dan alles te herhalen met een andere cijfercombinatie.

Stap 4

Na het indrukken van de toetsen "P" en "+" brandt de LED op de afstandsbediening zonder onderbreking. Als u deze combinatie niet kunt ontgrendelen, kunt u de tv niet ontgrendelen, drukt u tegelijkertijd op de knoppen "Menu" en "Volume +", "Menu" en "Kanaal +", en herhaalt u de cijfercombinatie.

Stap 5

Sommige tv-modellen ondersteunen een vergrendelingssysteem met één toets: druk op één knop en houd deze 5-10 seconden ingedrukt. Als u de tv nog steeds niet kunt ontgrendelen, onderzoekt u de tv-behuizing en de afstandsbediening zelf (ook onder de batterijen) zorgvuldig - ze kunnen een ontgrendelingsgids met de juiste code bevatten.

Aanbevolen: