Hoe U Uw Mobiel Kunt Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Mobiel Kunt Ontgrendelen
Hoe U Uw Mobiel Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Mobiel Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Mobiel Kunt Ontgrendelen
Video: How To Unlock A Phone - Use it with any SIM card 2024, April
Anonim

Met de uitdrukking "mobiel ontgrendelen" bedoelen velen het ontgrendelen van de simkaart, die is geprogrammeerd om een pincode aan te vragen wanneer deze is ingeschakeld. Dit is de viercijferige code die op de kaartdocumenten staat. Zonder het te weten krijgt een onbekende geen toegang tot het telefoonboek van de simkaart en kan hij niet bellen.

Hoe u uw mobiel kunt ontgrendelen
Hoe u uw mobiel kunt ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Zoek de documenten op de simkaart. Er is een code die u moet invoeren, deze wordt PIN-1 genoemd. Verwar het niet met de PIN-2-code, ze lijken op elkaar (beide viercijferig) maar hebben verschillende functies. Standaard is de eerste vaak 0000 of 1234.

Voer de code zorgvuldig in en controleer elk cijfer.

Stap 2

Als de fabriekscode niet paste (mits correct ingevoerd), dan heeft de abonnee deze gewijzigd. Onthoud uw code, alleen u kunt deze nu kennen.

Stap 3

Zelfs als het bij de derde poging niet mogelijk was om de code te onthouden, is het nog te vroeg om te wanhopen. Zoek in de documenten voor de simkaart PUK-1 - een achtcijferige code. Verwar het niet met de vergelijkbare PUK-2.

Stap 4

Kies de volgende volgorde op de telefoon: ** 05 * PUK1-code * nieuwe PIN1-code * nieuwe PIN1-code #. Klik op de bevestigingsknop.

Voer de nummers in en controleer ze zorgvuldig. U krijgt tien pogingen om te herstellen.

Stap 5

Je hebt tien keer geprobeerd om weer toegang te krijgen tot de simkaart en dat is niet gelukt. Pak nu de documenten voor de simkaart en persoonlijk paspoort en ga naar het kantoor van de telecomoperator. Bent u volgens de documenten niet de eigenaar van de kaart, dan hoeft u niet te gaan.

Aanbevolen: