Hoe Mms Van Computer Naar Megafoon Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Van Computer Naar Megafoon Te Verzenden
Hoe Mms Van Computer Naar Megafoon Te Verzenden

Video: Hoe Mms Van Computer Naar Megafoon Te Verzenden

Video: Hoe Mms Van Computer Naar Megafoon Te Verzenden
Video: How to Send a Picture Message (MMS) 2024, Mei
Anonim

De opkomst van de MMS-service opende de mogelijkheid voor gebruikers om multimediabestanden naar elkaar te sturen op hun telefoons, ongeacht de afstand. Een van de eerste bedrijven in Rusland die de MMS-dienst introduceerden was Megafon. Met de service van het bedrijf kan niet alleen van telefoon naar telefoon worden verzonden, maar ook vanaf een computer.

Hoe mms van computer naar megafoon te verzenden
Hoe mms van computer naar megafoon te verzenden

Noodzakelijk

beschikbaarheid van een internetverbinding

instructies:

Stap 1

Met Megaphone kunnen gebruikers multimediaberichten verzenden vanaf internet zonder extra kosten in rekening te brengen. U kunt MMS rechtstreeks vanaf de website van de operator naar uw telefoon verzenden. Voer hiervoor het adres in de adresbalk van uw browser in en wacht tot de pagina volledig is geladen.

Stap 2

Klik op de link "Mms verzenden". Wacht tot de pagina klaar is met laden. Voer in het veld "nummer van de ontvanger" het telefoonnummer van de ontvanger in. Gebruik de bijbehorende knoppen om de benodigde bestanden bij de brief te voegen.

Stap 3

Druk op de knop "Verzenden" en wacht op de servicemelding dat de brief is verzonden en afgeleverd. De leveringsstatus kan worden verkregen door op de bijbehorende link te klikken. De pagina wordt automatisch ververst zodra het bericht de geadresseerde bereikt.

Stap 4

MMS verzenden vanaf de megafoonwebsite is helemaal gratis, maar de ontvanger betaalt voor inkomend internetverkeer volgens zijn tariefplan. U kunt melodieën, afbeeldingen, spelletjes, toepassingen, tekst overbrengen. Op de website staat de maximale berichtgrootte aangegeven.

Stap 5

Bij het verzenden van een bericht vanaf internet ziet niemand het telefoonnummer, dus de anonimiteit blijft behouden. Met de service kunt u een onbeperkt aantal multimediaberichten verzenden, maar er is een minimale pauze tussen elk bericht, zodat de service niet wordt geladen.

Stap 6

Met behulp van de site kunt u niet alleen een bericht naar de telefoon sturen, maar ook naar de e-mail van de ontvanger in het geval dat de ontvanger geen multimedia op het apparaat kan ontvangen vanwege een negatief saldo of onjuiste instellingen. Om per e-mail te verzenden, voert u het adres in de betreffende paragraaf in.

Aanbevolen: