Hoe Mms Op De Telefoon Te Lezen

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Op De Telefoon Te Lezen
Hoe Mms Op De Telefoon Te Lezen

Video: Hoe Mms Op De Telefoon Te Lezen

Video: Hoe Mms Op De Telefoon Te Lezen
Video: Handleiding: configureer je MMS-instellingen op je iPhone in iOS 7 2024, Mei
Anonim

Multimedia Message Service (MMS, Multimedia Messaging Service) is een systeem dat afbeeldingen, video's en melodieën overdraagt tussen mobiele abonnees. De grootte van het verzonden bericht hangt af van de mogelijkheden van de telefoon of de specifieke operator.

Hoe mms op de telefoon te lezen
Hoe mms op de telefoon te lezen

Noodzakelijk

Mobiele telefoon met aangepaste MMS-functies

instructies:

Stap 1

Om een MMS-bericht te kunnen bekijken of beluisteren, moet u eerst controleren of uw telefoon MMS-functies ondersteunt. Raadpleeg de instructies voor de telefoon. Oudere modellen ondersteunen dergelijke functies. U ontvangt gewoon een sms-bericht op uw nummer dat u een mms-bericht hebt ontvangen. Ook wordt aangegeven waar en hoe u het op internet kunt bekijken.

Stap 2

Als de MMS-functie wordt vermeld in de instructies voor uw telefoon, moet u uw telefoon configureren om MMS-berichten te ontvangen en te verzenden volgens de instructies van uw mobiele provider. Bel hiervoor het gratis nummer van de operator. Vind zijn website op internet. Op de website van uw provider kunt u automatische instellingen vinden die specifiek zijn voor uw telefoonmodel of deze handmatig invoeren. U kunt ook een nabijgelegen showroom voor mobiele telefoons bezoeken voor uw provider. Ze zullen je zeker helpen bij het instellen van de MMS-functie.

Stap 3

Wanneer alle noodzakelijke stappen zijn genomen, kunt u vrijelijk individuele afbeeldingen, clips of zelfs gecombineerde berichten ontvangen. Bijvoorbeeld een paar foto's, muziek en tekst, etc. U kunt het ontvangen bericht bekijken in het menu-item "Inkomende berichten".

Stap 4

Als uw telefoon zich buiten het dekkingsgebied bevond op het moment dat de mms naar u werd verzonden, kunt u uw bericht ook op internet bekijken nadat u de bijbehorende sms hebt ontvangen. Als uw telefoon een multimediabericht heeft ontvangen, maar om de een of andere reden niet wordt weergegeven, wordt het ook niet op internet weergegeven.

Aanbevolen: