Hoe Sms In Megafoon Te Lezen

Inhoudsopgave:

Hoe Sms In Megafoon Te Lezen
Hoe Sms In Megafoon Te Lezen

Video: Hoe Sms In Megafoon Te Lezen

Video: Hoe Sms In Megafoon Te Lezen
Video: Почему не приходит смс на телефон 2024, Mei
Anonim

Om ontvangen en verzonden sms-berichten te lezen, heb je vaak niet eens een simkaart of mobiele telefoon nodig. De belangrijkste voorwaarde is formeel eigendom van een mobiel nummer.

Hoe sms in megafoon te lezen
Hoe sms in megafoon te lezen

Noodzakelijk

het paspoort

instructies:

Stap 1

Als u om welke reden dan ook beperkte toegang hebt tot berichten die via uw mobiele telefoonnummer zijn verzonden (ze zijn verwijderd, SIM-kaart of telefoon verloren, enz.), neem dan contact op met de technische ondersteuningsdienst van Megafon om u een afdruk van sms-berichten voor een bepaalde periode te bezorgen van tijd.

Stap 2

Hoogstwaarschijnlijk wordt u geadviseerd om contact op te nemen met de klantenservice, of om informatie te vragen die uw bezit van een simkaart bevestigt, voor de daaropvolgende verzending van een afdruk in de vorm van een bestand per e-mail (afhankelijk van het bedrijfsbeleid en gebruikerscategorie).

Stap 3

Neem contact op met de klantenservice van Megafon om een afdruk te ontvangen van ontvangen en verzonden sms-berichten met het mobiele nummer van de simkaart die op uw naam is geregistreerd. Geef werknemers de nodige documenten om uw identiteit te bewijzen in overeenstemming met de wetgeving die in uw land is aangenomen. Betaal voor de diensten van de operator, waarna u een rapport krijgt over berichten voor de renteperiode.

Stap 4

Als je berichten van anderen wilt lezen die van en naar het Megafon-nummer zijn verzonden, waarvan de simkaart niet bij jou is geregistreerd, vraag dan de eigenaar van de telefoon om toestemming om deze actie uit te voeren. Anders kan het lezen van de correspondentie van iemand anders worden opgevat als ongeoorloofde toegang tot persoonlijke gegevens en kan het zelfs een zekere aansprakelijkheid met zich meebrengen, als de wetgeving van uw land hierin voorziet.

Stap 5

Trap niet in de trucs van oplichters die u toegang bieden om de sms-berichten van andere mensen te lezen wanneer u een bepaalde applicatie op uw telefoon installeert. Hoogstwaarschijnlijk bevat dit programma kwaadaardige code die uw mobiele apparaat kan beschadigen of zelfstandig kan bellen en sms'en.

Aanbevolen: