Beller-ID Inschakelen

Inhoudsopgave:

Beller-ID Inschakelen
Beller-ID Inschakelen

Video: Beller-ID Inschakelen

Video: Beller-ID Inschakelen
Video: How to make your Phone Number private on Samsung 2024, Mei
Anonim

Verbinding met de "Caller ID"-service is beschikbaar voor klanten van Russische operators zoals MTS, MegaFon en Beeline. Om een dienst te bestellen, dient u gebruik te maken van een van de diensten of speciale nummers.

Beller-ID inschakelen
Beller-ID inschakelen

instructies:

Stap 1

Als u gebruik maakt van de diensten van het bedrijf "Beeline", kunt u de "Beller-ID" activeren met een van de twee nummers. De eerste is het Ussd-verzoeknummer * 110 * 061 #, en de tweede is 067409061. Het gebruik ervan is volledig gratis. Houd er rekening mee dat voor de juiste weergave van alle nummers, na het aansluiten van de identifier, het hele telefoonboek in het formaat +7 moet worden opgesteld.

Stap 2

Voor MTS-abonnees is het bestellen van de dienst mogelijk via een zelfbedieningssysteem als "Internet Assistant". Als je het wilt gebruiken, ga dan naar de officiële website van het MTS-bedrijf. Aan de rechterkant van de hoofdpagina bevindt zich een pictogram met de naam "Internet-assistent", het is rood gekleurd.

Stap 3

Klik erop om het systeem binnen te gaan. U moet echter eerst inloggegevens (login en wachtwoord) verkrijgen. U hoeft geen login te registreren, aangezien deze standaard al als uw mobiele telefoonnummer wordt beschouwd. En het wachtwoord moet worden verkregen door het Ussd-commando * 111 * 25 # te verzenden. U kunt ook 1118 bellen (het is gratis).

Stap 4

Volg na het bellen de instructies op het display van de mobiele telefoon of de gesproken instructies van de telefoniste. Houd er bij het instellen van een wachtwoord rekening mee dat het minimaal vier tekens lang kan zijn (de maximale waarde is 7). Houd er rekening mee dat als het wachtwoord onjuist wordt ingevoerd, de toegang tot het Internet Assistant-systeem gedurende 30 minuten wordt geblokkeerd.

Stap 5

Degenen die klant zijn van de MegaFon-operator hoeven de service niet specifiek te activeren. Nummerweergave wordt automatisch geactiveerd na registratie van de simkaart in het netwerk. Houd er echter rekening mee dat een dergelijke beller-ID absoluut nutteloos is als de beller of de schrijvende abonnee "Number Anti-Identifier" op de telefoon heeft geïnstalleerd.

Aanbevolen: