Hoe Het Telefoonnummer Van De Beller Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoonnummer Van De Beller Te Achterhalen?
Hoe Het Telefoonnummer Van De Beller Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Telefoonnummer Van De Beller Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Telefoonnummer Van De Beller Te Achterhalen?
Video: Find Out Who is Calling You With Private / Blocked Number 2024, April
Anonim

Als je telefoon steeds vaker wordt gebeld door een onbekend nummer, moet je niet raden wie er achter het masker van een anonieme auteur schuilgaat. Tegenwoordig kunt u gemakkelijk het telefoonnummer van elke inkomende oproep achterhalen, zelfs als de beller de Anti-Caller ID-service heeft geactiveerd.

Hoe het telefoonnummer van de beller te achterhalen?
Hoe het telefoonnummer van de beller te achterhalen?

Het is nodig

Paspoort, mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig bieden mobiele operators twee van de eenvoudigste methoden om verborgen nummers voor inkomende oproepen te bepalen. Deze dienst is betaald en staat beter bekend als Call Detailing. Kortom, met detaillering kunt u alle aantallen abonnees volgen die u gedurende een bepaalde periode hebben gebeld.

Stap 2

Detaillering van inkomende oproepen, een oproep naar de ondersteuningsdienst van een mobiele operator. Er moet meteen worden opgemerkt dat de mogelijkheid van detaillering op afstand niet door elke operator wordt geboden. Dergelijke informatie kan worden opgegeven bij het bellen naar S. P. Nadat u contact heeft opgenomen met de manager, bestelt u de details van oproepen voor een bepaalde periode (als de service wordt geleverd). Er wordt een bepaald bedrag van het tegoed van je telefoon afgeschreven, waarna er een bericht naar het nummer wordt gestuurd waarin een rapport wordt weergegeven over inkomende oproepen voor de opgegeven periode.

Stap 3

Als uw operator geen service op afstand biedt, kunt u de detaillering van inkomende oproepen bestellen door contact op te nemen met het dichtstbijzijnde kantoor van het bedrijf. Laat de beheerder uw paspoort zien en bevestig daarmee dat u de eigenaar bent van dit nummer. Vraag daarna om een afdruk van inkomende oproepen voor een bepaalde periode. Betalen voor de dienst kan zowel contant als door een bepaald bedrag van uw saldo op te nemen.

Aanbevolen: