Hoe E-mail Te Ontvangen Op Een Mobiel

Inhoudsopgave:

Hoe E-mail Te Ontvangen Op Een Mobiel
Hoe E-mail Te Ontvangen Op Een Mobiel

Video: Hoe E-mail Te Ontvangen Op Een Mobiel

Video: Hoe E-mail Te Ontvangen Op Een Mobiel
Video: My phone Is not receiving Emails Gmail, Yahoo, Hotmail 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons zijn uitgerust met e-mailfuncties. Met deze optie kunt u e-mails ontvangen terwijl u niet thuis bent. Om e-mailberichten op de interface van uw telefoon te lezen, moet u uw mobiele apparaat configureren.

Hoe e-mail te ontvangen op een mobiel
Hoe e-mail te ontvangen op een mobiel

instructies:

Stap 1

Ga naar het gedeelte "Berichten" - "E-mail" van uw apparaat. Deze instelling kan verschillende namen hebben, afhankelijk van de versie van het systeem dat op het apparaat is geïnstalleerd. In de nieuwste versies van Android wordt het toevoegen van een account bijvoorbeeld gedaan via het menu "Instellingen" - "Accounts". In iOS bevindt dit item zich op het hoofdscherm in de optie "Mail" of ook in "Instellingen" - "Mail".

Stap 2

U wordt gevraagd een nieuw account aan te maken om berichten te ontvangen. Klik op Box toevoegen en volg de instructies op het scherm. De eerste stap moet u het adres van uw mailbox en het bijbehorende wachtwoord opgeven. Voer het volledige adres in het formaat [email protected] in (bijvoorbeeld [email protected]). Voer het wachtwoord hoofdlettergevoelig in. Klik volgende.

Stap 3

Als u een e-mailaccount hebt, bijvoorbeeld op de Gmail.com- of Mail.ru-service, worden de benodigde parameters automatisch geconfigureerd en nadat u ze hebt opgeslagen, kunt u de inhoud van uw mailbox bekijken via het gedeelte "Mail" van het apparaat. Als u een vakje heeft op een van de andere services waarvoor de fabrikant geen automatische instellingen heeft, moet u de vereiste gegevens handmatig opgeven.

Stap 4

Geef in de velden die worden aangeboden om in te vullen het serveradres op voor inkomende berichten van uw e-mailservice. U kunt deze gegevens verkrijgen door contact op te nemen met de technische ondersteuningsservice van de bron of door de helpsectie van de servicewebsite te bezoeken. Specificeer op dezelfde manier de server van uitgaande berichten en selecteer naar eigen goeddunken de primaire instellingen voor het werken met uw mailbox. Klik op "Opslaan" of "Toevoegen" en wacht op een bericht op het scherm over de succesvolle voltooiing van de bewerking.

Stap 5

Ga naar het gedeelte e-mailberichten van uw telefoon en klik op Vernieuwen of Ontvangen om de berichten op de server beschikbaar te maken. Als alle instellingen correct zijn opgegeven, verschijnen na een tijdje alle berichten op het scherm van uw apparaat. De e-mailinstelling op de mobiele telefoon is nu voltooid.

Aanbevolen: