Faxen Op Mobiel Ontvangen

Inhoudsopgave:

Faxen Op Mobiel Ontvangen
Faxen Op Mobiel Ontvangen

Video: Faxen Op Mobiel Ontvangen

Video: Faxen Op Mobiel Ontvangen
Video: Send and Receive Faxes from your Cell Phone! 2024, Mei
Anonim

Een ondernemer moet mobiel zijn en mag niet de hele dag op kantoor zitten. Daarom moet hij altijd in contact zijn om te kunnen bellen en elektronische en faxberichten te kunnen ontvangen, waar hij ook is.

Faxen op mobiel ontvangen
Faxen op mobiel ontvangen

Het is nodig

een telefoon met een aangesloten dienst "Mobile Office"

instructies:

Stap 1

Ga naar de website van uw mobiele provider en bekijk de dienst die de mogelijkheid biedt om een fax op een mobiele telefoon te ontvangen. Meestal wordt deze dienst "Office" of "Mobile Office" genoemd. Hiermee kunt u een fax ontvangen en verzenden met uw smartphone. Het omvat meestal twee berichtenservices: het ontvangen en verzenden van faxen en het doorsturen van faxen. Op de website van het bedrijf Megafon staat bijvoorbeeld een beschrijving van de service voor het ontvangen en verzenden van faxen

Stap 2

Gebruik de fax doorstuurservice om uw faxen met een extra nummer op uw mobiele telefoon te ontvangen. Als u met uw telefoon alleen faxoproepen kunt doorverbinden, selecteert u het gewenste type doorschakeling.

Stap 3

Voer de juiste toetsencombinatie in om oproepdoorschakeling in te stellen en druk op de beltoets, bijvoorbeeld * 21 * "Voer het telefoonnummer in" * 13 # "Druk op de beltoets". Houd er rekening mee dat het telefoonnummer in een internationaal formaat moet worden ingevoerd. De cijfers worden bijvoorbeeld gegeven, raadpleeg uw operator voor alle benodigde toetscombinaties.

Stap 4

Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon fax/datatransmissie/ontvangst ondersteunt voordat u verbinding maakt met de Mobile Office-service. De tarifering van het doorsturen van faxen is meestal vergelijkbaar met de service voor het doorsturen van spraak en is afhankelijk van uw tariefplan. De kosten voor het ontvangen van een fax op een mobiel zullen verschillen van de bedrijfstijd, de zogenaamde zakelijke / niet-zakelijke tijd.

Stap 5

Gebruik een speciaal programma om een fax op een smartphone te ontvangen, bijvoorbeeld de gratis ScanR-applicatie kan worden gedownload via de link https://www.symbianfree.ru/biznes-profesiya-tag/scanr-scan-copy-and-fax -get-26156.html … Deze applicatie is bedoeld voor telefoons op basis van het Symbian-platform.

Aanbevolen: