Berichten Ontvangen Op Mobiel

Inhoudsopgave:

Berichten Ontvangen Op Mobiel
Berichten Ontvangen Op Mobiel

Video: Berichten Ontvangen Op Mobiel

Video: Berichten Ontvangen Op Mobiel
Video: Kan geen Whatsapp berichten ontvangen tenzij ik deze open 2024, Mei
Anonim

Tekstberichten (SMS) zijn een redelijk handige vorm om informatie te ontvangen. Deze service wordt door de meeste bedrijven gebruikt om hun klanten op de hoogte te stellen van promoties en sweepstakes. Mobiele operators bieden op hun beurt aan om e-mails te ontvangen in de vorm van korte berichten. En veel banken implementeren actief de sms-notificatieservice, met behulp waarvan het eenvoudig is om de status van de rekening te controleren.

Berichten ontvangen op mobiel
Berichten ontvangen op mobiel

instructies:

Stap 1

Neem contact op met uw serviceprovider met het verzoek om de service voor het ontvangen van sms-berichten te activeren. In de regel begint de dienst direct te functioneren na activering van de simkaart, maar in sommige gevallen zijn aanvullende acties vereist. Het is het beste om de vertegenwoordiger van de mobiele operator te vragen naar de nuances van de verbinding bij het afsluiten van een servicecontract. Het is gemakkelijk om de service in actie te zien: stuur gewoon een bericht vanaf een nummer van een derde partij. Dit zal bepalen of de sms-service werkt.

Als de ontvangst van sms-berichten verboden is, kunt u de dienst op verschillende manieren activeren:

• Bel de ondersteuningsdienst;

• Stuur een kort verzoek in het formaat "* verzoektekst #" (het nummer is te vinden in de brochure bij het contract, de internetpagina van de mobiele operator of in de klantendienst);

• Wijzig de instellingen in uw persoonlijke account (hiervoor moet u een account aanmaken, dit proces staat beschreven op de website van mobiele operators);

• Dien een officieel verzoek per post in (dit is een nogal langdurig proces, ze nemen er alleen hun toevlucht tot als de vorige drie niet hebben geholpen en er een wens is om het vorige nummer te behouden).

Stap 2

Stel een sms-notificatieservice in voor het bedrijf namens wie u sms-berichten wilt ontvangen. Als u informatie over rekeningtransacties wilt dupliceren, moet u deze hiervoor koppelen via:

• Persoonlijk beroep op het bankkantoor;

• Telefoontje naar ondersteuningsdienst;

• Wijzigingen in de relevante parameters in het persoonlijke account;

• Postbericht.

Houd er rekening mee dat banken het recht hebben om klanten een aantal beperkingen op te leggen voor het aansluiten / loskoppelen van diensten.

Stap 3

Zoals voor alle andere bedrijven die hun klanten de mogelijkheid bieden om meldingsberichten op een mobiele telefoon te ontvangen, kan het algoritme voor het verbinden van de dienst anders zijn. Om bijvoorbeeld sms-communicatie in de "Mobile Agent"-service (agent.mail.ru) in te stellen, moet u het volgende doen:

• Selecteer in het instellingenmenu "contact voor oproepen en sms toevoegen";

• Vul het nummer in op het geopende formulier om in te vullen;

• Druk op de knop "verzenden".

Nu kunt u zowel sms-berichten verzenden met behulp van de service als deze ontvangen van gebruikers van het systeem.

Aanbevolen: