Wat Is Er Nieuw In IOS 7.1

Inhoudsopgave:

Wat Is Er Nieuw In IOS 7.1
Wat Is Er Nieuw In IOS 7.1

Video: Wat Is Er Nieuw In IOS 7.1

Video: Wat Is Er Nieuw In IOS 7.1
Video: Apple iOS 7.1: Walkthrough (What's New?) 2024, Mei
Anonim

De bètaversie van iOS 7.1 is al beschikbaar voor gebruikers van Apple-apparaten. Sommigen hebben echter geen haast om hun apparaat bij te werken zonder de voordelen van het nieuwe systeem te kennen.

Wat is er nieuw in iOS 7.1
Wat is er nieuw in iOS 7.1

instructies:

Stap 1

De kalender.

Een aangename innovatie met betrekking tot de toepassing "Kalender" is het feit dat nu de vakanties van bepaalde landen van de wereld automatisch in het geheugen van een elektronische gadget worden gehamerd. Daarnaast is de mogelijkheid geïmplementeerd om gebeurtenissen in detail weer te geven.

Stap 2

CarPlay.

Met de komst van CarPlay is een telefoon of tablet met iOS 7.1 handig geworden in het gebruik in een voertuig. Nu kun je de iPhone bedienen met knoppen en hendels in de auto.

Stap 3

Siri.

Siri Voice Assistance, geïntroduceerd in iOS 7.1, heeft geleerd mannelijke en vrouwelijke stemmen natuurlijker weer te geven in Brits Engels, Japans en Chinees. De Siri-interface heeft nu onder andere de mogelijkheid om handmatig een spraakverzoek in te vullen door lang op de Home-knop te drukken.

Stap 4

iTunes-radio.

De iTunes Radio-applicatie heeft, net als vele andere in de nieuwe versie van het systeem, ook een aantal aangename veranderingen ondergaan. Deze omvatten een box waarmee je je eigen zender kunt maken, een optie om albums met één druk op de knop te kopen en een iTunes Match-abonnement waarmee je naar de radio kunt luisteren zonder advertenties.

Stap 5

Parameters.

IOS 7.1-updates hebben ook invloed gehad op toegankelijkheidsopties, zoals:

- parameter "Beweging verminderen", nu uitgebreid tot interface-animaties en toepassingen zoals "Weer" of "Berichten";

- de parameter "Vet type", die nu wordt toegepast op de rekenmachine en het toetsenbord;

- parameters van de knoppeninterface.

Aanbevolen: