Wat Is Er Nieuw In Apple TV 2

Wat Is Er Nieuw In Apple TV 2
Wat Is Er Nieuw In Apple TV 2

Video: Wat Is Er Nieuw In Apple TV 2

Video: Wat Is Er Nieuw In Apple TV 2
Video: De nieuwe Apple TV 4K: Apple laat kansen liggen! 2024, Mei
Anonim

Apple heeft een aangepaste versie van de settopbox Apple TV 2 op de markt gebracht. Een nieuw wonder in multimediaspelers past in de palm van je hand, wordt niet warm, maakt geen lawaai en vereist geen extra aandacht van jou. In de nieuwe Apple TV 2 hebben de ontwikkelaars tal van deugden verzameld onder een kleine schaal.

Wat is er nieuw in Apple TV 2
Wat is er nieuw in Apple TV 2

Het eerste dat de aandacht vestigt op de settopbox zijn de unieke afmetingen van Apple TV 2. De breedte en hoogte waren elk 10 cm, de breedte was slechts 2,25 cm en het gewicht was 270 gram. In dergelijke parameters hebben de ontwikkelaars alle benodigde onderdelen voltooid die in nieuwe maten zijn uitgebracht. Nieuw in de doos: de draaiende harde schijf is verwijderd.

Apple TV 2 is uitgerust met de nieuwste Apple-technologie. Zijn werk is gebaseerd op de A4-processor, die ook is uitgerust met de iPhone4, iPad en iPod Touch4. Dit unieke proces is, in tegenstelling tot de vorige generatie Apple TV, een moderner model met een zelfkoelende functie, die voorkomt dat de settopbox snel oververhit raakt.

De nieuwe Apple TV 2 wordt geleverd zonder HDMI-kabel. De ontwikkelaars gaan ervan uit dat tegenwoordig alle synchronisatie via wifi plaatsvindt. Het snoer is nodig voor degenen die van plan zijn de settopbox op de tv aan te sluiten. Er is een HDMI-connector voor aansluiting op een tv in Apple TV 2.

Helaas was de geheugencapaciteit van het nieuwe apparaat verminderd, de ontwikkelaars gaven zelfs geen informatie over het aantal gigabytes. Dus werd besloten om dit te doen omdat de nieuwe Apple TV 2 is ontworpen voor veel werk via internet. Met de iTunes Store kunt u inhoud huren of kopen die u wilt bekijken. Apple TV 2 wordt ook geleverd met een Apple-afstandsbediening.

De nieuwe Apple TV 2 kan hetzelfde aantal codecs lezen als zijn voorganger: H.264-, M-JPEG- en Mpeg4-formaten. Bijzonder is dat het beeldformaat nu is teruggebracht naar 720P. Die. elk bestand met een resolutie zoals 1080P (Blu-ray) wordt automatisch geconverteerd. Het onbetwiste voordeel is de mogelijkheid om geluid in Dolby Digital 5.1 uit te zenden.

Er is een vlieg in de zalf in alle verscheidenheid aan pluspunten: de inhoud van de iTunes Store is meer dan beperkt voor de veeleisende gebruiker. De kosten van programma's en films zijn klein, vanaf 99 cent. Maar hun keuze is helaas niet erg groot. Het pluspunt is natuurlijk dat de Store snel reageert op gebruikerswensen, dus de nieuwe film- en muziekindustrie zal je niet lang laten wachten.

Aanbevolen: