Wat Is Er Nieuw In De IPhone 5

Wat Is Er Nieuw In De IPhone 5
Wat Is Er Nieuw In De IPhone 5

Video: Wat Is Er Nieuw In De IPhone 5

Video: Wat Is Er Nieuw In De IPhone 5
Video: iPhone 5 iOS 10.3.3 Review: The Last Update? 2024, April
Anonim

Om te zeggen dat Yablofon-fans uitkijken naar de release van het nieuwe model, is niets zeggends. Bovendien verschilde de Iphone 4S praktisch niet van zijn voorganger, wat voor enige teleurstelling bij de fans zorgde. Maar nu worden ze volledig beloond voor het lange wachten, want de nieuwe Iphone 5 belooft een ware sensatie te worden.

Wat is er nieuw in de iPhone 5
Wat is er nieuw in de iPhone 5

Natuurlijk zal Apple proberen de intriges rond het nieuwe model van zijn telefoon tot het laatste moment vast te houden, maar iedereen kent het beroemde gezegde over de priem, die zo moeilijk te verbergen is in een tas. Via omweg dringt informatie over nieuwe producten nog steeds het internet binnen, dus dit keer gebeurde het. Volgens een versie verloor een medewerker van het bedrijf een prototype van een smartphone van de vijfde generatie in een van de bars in San Francisco. De geschiedenis zwijgt over wat hij ervoor was, maar nu weten we precies wat het zal zijn - Iphone 5.

Het eerste opvallende verschil van de nieuwe iPhone is het display, dat in lengte is gegroeid, waardoor de beeldverhouding onmiddellijk zal veranderen, waardoor het enigszins ongebruikelijk wordt. Maar hierdoor wordt de schermdiagonaal vergroot van 3,5 inch naar 4, waardoor de breedte van het apparaat ongewijzigd blijft. Bovendien zal het worden vervaardigd met behulp van een geheel nieuwe technologie, het zogenaamde In-Cell Touch Pane”, waarin sensoren direct in het display worden ingebed. Voorheen zaten ze in een dunne glasplaat die het scherm bedekte. Het nieuwe touchscreen zal dus groter, maar lichter zijn dan zijn voorganger, wat ongetwijfeld van invloed zal zijn op het totale gewicht van de telefoon.

Ook het hoesje van de Iphone 5, gemaakt van het materiaal Liquid Metall, wordt lichter. Dit is natuurlijk geen vloeibaar metaal, maar een speciaal soort coating waarmee je de wanden van de behuizing sterk, maar zeer licht kunt maken. Over het algemeen wordt verwacht dat de smartphone 8 millimeter langer zal zijn.

In de behuizing is een quad-coreprocessor verborgen, die zulke krachtige prestaties kan leveren dat een telefoon die is aangesloten op een tv het perfecte beeld geeft bij het afspelen van HD-video met een extensie van 1920 x 1080 pixels.

Geruchten dat de nieuwe iPhone zal komen met een volwaardig inschuiftoetsenbord zijn niet bevestigd. Ja, dat zou overbodig zijn. Het virtuele toetsenbord biedt de gebruiker veel meer opties en instellingen, bovendien heeft het geen ruimte in de koffer nodig en weegt het niets.

Ook lijkt de informatie over de ingebouwde simkaart erg twijfelachtig. Volgens geruchten hoeven gebruikers voortaan geen simkaart te kopen, maar gewoon de toegangsgegevens van de provider te pakken en in de telefoon in te voeren. Het idee is natuurlijk niet slecht, maar voor de uitvoering ervan is het noodzakelijk dat alle of in ieder geval de meerderheid van de providers ermee instemt om volgens het nieuwe schema te werken, tot nu toe heeft Apple zo'n overeenkomst niet.

Maar wat valt er te raden, toch, het prototype van de Iphone 5 is niet de Iphone 5 zelf, dus na de release van de nieuwigheid zullen fans zeker nog steeds een of andere verrassing verwachten. Het blijft alleen een beetje wachten. Al in het najaar van 2012 komt de nieuwe iPhone uit en gaat de wereld veroveren. Dat is waarom hij en de Iphone.

Aanbevolen: