Wat Is Er Nieuw Dat Amazon Zal Uitbrengen

Wat Is Er Nieuw Dat Amazon Zal Uitbrengen
Wat Is Er Nieuw Dat Amazon Zal Uitbrengen

Video: Wat Is Er Nieuw Dat Amazon Zal Uitbrengen

Video: Wat Is Er Nieuw Dat Amazon Zal Uitbrengen
Video: Jogo Perigoso | Trailer Oficial | Amazon Prime Video 2024, Mei
Anonim

Het Amerikaanse bedrijf Amazon streeft ernaar zijn bestaande producten voortdurend te verbeteren en de reikwijdte van zijn activiteiten geleidelijk uit te breiden. De organisatie is met name van plan om aangepaste versies van de populaire tablet uit te brengen en vervolgens te beginnen met de productie van een nieuwe groep producten: smartphones.

Wat is er nieuw dat Amazon zal uitbrengen
Wat is er nieuw dat Amazon zal uitbrengen

In het vierde kwartaal van 2011 kreeg het Amazon-management een aangename verrassing: de Kindle Fire-tablet bleek veel gewilder en populairder dan analisten hadden verwacht. In slechts drie maanden werden ongeveer 4,8 miljoen apparaten verkocht, waardoor het aantal tablets dat door Amazon werd verkocht 14% van het totale volume van dergelijke producten op de markt bereikte. Helaas werd even later de ontwikkeling aangekondigd van een aantal tablets van andere bedrijven, waarvan de kostprijs aantrekkelijk genoeg bleek om de verkoop van de Kindle Fire begin 2012 zo'n 6 keer te laten dalen.

Na analyse van de situatie heeft de directie van het bedrijf het verdere verloop bepaald en de eerder opgestelde plannen bijgesteld. Er werd besloten om een analoog van de populaire Kindle Fire uit te brengen, maar met een diagonaal van 10 inch. Nieuwe tabletmodellen zullen worden verfijnd en verbeterd, terwijl het de bedoeling is om de kosten van dergelijke apparaten, indien mogelijk, tot een minimum te beperken, zodat ze kunnen concurreren met hun tegenhangers die door andere bedrijven worden geproduceerd. Wellicht gaat Amazon ook speciale economy class tablets gaan produceren, die zich onderscheiden in een relatief kleine beeldschermdiagonaal en een zeer aantrekkelijke prijs.

Amazon wil de eigenschappen van de nieuwe tablets geleidelijk verbeteren. Met name de verbeterde Kindle Fire-modellen zullen dunner zijn. Er zijn plannen om hun weergave te verbeteren en een ingebouwde camera van hoge kwaliteit toe te voegen. Daarnaast zullen ontwikkelaars een aantal tekortkomingen in de eerste versie van de Kindle Fire moeten aanpakken. Het is echter onwaarschijnlijk dat de configuratie van de tablets grote veranderingen zal ondergaan. Omdat er veel apparaten met zeer hoge prestaties op de markt zijn, zal de concurrentie te sterk zijn, dus Amazon is niet van plan nieuwe ontwikkelingen door te voeren en de "technische vulling" te verbeteren, terwijl de kosten van goederen aanzienlijk worden verhoogd.

En tot slot is het bedrijf van plan om tegen 2016 zijn niche in de smartphonemarkt te bezetten. Amazon gaat in samenwerking met Foxconn nieuwe apparaten maken. Bij de start van de ontwikkeling van zijn eerste smartphone in 2012 wilde het bedrijf nog geen exacte informatie geven over dit toestel. Niettemin zijn sommige analisten van mening dat smartphones zullen worden toegevoegd aan de lijst met goedkope functionele apparaten van Amazon en meer zullen verschillen in beschikbaarheid dan ongebruikelijke configuraties.

Aanbevolen: