Boeken Lezen Op Nokia

Inhoudsopgave:

Boeken Lezen Op Nokia
Boeken Lezen Op Nokia

Video: Boeken Lezen Op Nokia

Video: Boeken Lezen Op Nokia
Video: Het nut van lezen - deel I 2024, Mei
Anonim

Moderne Nokia-telefoons hebben grote contrastrijke schermen met een hoge resolutie en met behulp van speciale programma's kunt u boeken lezen. Een e-book in je telefoon helpt de wachttijd te doorbreken en je favoriete werk is altijd bij de hand.

Boeken lezen op Nokia
Boeken lezen op Nokia

Noodzakelijk

Als u boeken op Nokia-telefoons wilt lezen, downloadt en installeert u een van de programma's waarmee u e-books van internet kunt downloaden en leest u ze vanaf uw telefoonscherm naar uw telefoon. Dergelijke programma's omvatten ZXReader, XpressLib, Qreader, MobiReader, DjVu en PDF reader en anderen

instructies:

Stap 1

Om een van deze programma's te downloaden, gaat u naar het gedeelte Toepassingen van uw telefoonmenu en opent u de OVI Store. Als dit de eerste keer is dat u deze applicatie gebruikt, moet u zich registreren. Nadat je je succesvol hebt geregistreerd en ingelogd, typ je de naam van een van de boeklezers op Nokia-telefoons in het zoekveld. Zoek en download de applicatie naar uw telefoon door op de knop Downloaden te klikken. Hierdoor wordt het programma automatisch geïnstalleerd. U vindt deze in het gedeelte "Toepassingen" van het telefoonmenu.

Stap 2

Nadat het programma is gedownload en geïnstalleerd, kunt u het openen en het boek invoeren dat u nodig hebt in de zoekopdracht. Wanneer het boek is gevonden, zal het programma u vragen om te beginnen met lezen. Je kan beginnen. Tijdens het lezen kunt u ongemak ervaren, daarom bieden de instellingen verschillende soorten lettertypen, achtergrondkleuren, enz. Pas het programma voor jezelf aan en geniet van de voordelen van het lezen van e-books.

Aanbevolen: