Boeken Lezen Op Mobiel

Inhoudsopgave:

Boeken Lezen Op Mobiel
Boeken Lezen Op Mobiel

Video: Boeken Lezen Op Mobiel

Video: Boeken Lezen Op Mobiel
Video: Immer update 1.8: meer boeken lezen op je smartphone 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is het lezen van e-books heel gewoon. Dergelijke boeken hebben een aantal voordelen ten opzichte van papieren boeken. Om e-books op het scherm van een mobiele telefoon te kunnen lezen, moet u een paar handelingen uitvoeren.

Boeken lezen op mobiel
Boeken lezen op mobiel

instructies:

Stap 1

Om boeken van het scherm van een mobiele telefoon te kunnen lezen, moet u er een speciaal leesprogramma op installeren. De telefoon moet Java ondersteunen. Bijna alle moderne telefoons hebben dit. Sluit je mobiel aan op je computer en voer deze installatie uit zoals elk ander programma. Het is heel goed als het programma dat u kiest meerdere boekformaten ondersteunt.

Stap 2

Nu moet je de e-books zelf naar je telefoon downloaden. Als je een smartphone hebt of een telefoon met een geheugenkaart, sla dan e-books gewoon niet op, hierdoor kun je het geheugen van de telefoon efficiënter gebruiken. In het geval dat je telefoon zo'n optie niet heeft, zullen bestanden met e-books vaak moeten worden verwijderd en gecontroleerd, zodat ze niet te zwaar zijn.

Stap 3

U moet kiezen in welk formaat de e-books voor u het handigst zijn. Het txt-formaat is heel gebruikelijk. Deze bestanden zijn licht genoeg, maar kunnen niet worden geformatteerd. In het doc-formaat is het mogelijk om de tekst op te maken, maar het bestand zelf blijkt zwaar te zijn. Het pdf-formaat kan verschillende illustraties bevatten, maar het staat niet toe de tekst te wijzigen en het gewicht is ook niet de lichtste. Het boek kan ook html zijn. Maar de structuur suggereert dat er meerdere pagina's moeten zijn, wat ook niet altijd handig is. Het neemt veel ruimte in beslag. Er zijn speciale formaten voor mobiele telefoons. Het uiterlijk van de tekst daarin kan worden bewerkt, afhankelijk van de wensen van de lezer.

Stap 4

Nadat u meerdere e-books op uw mobiele telefoon heeft gedownload, kunt u deze openen met een reader. Om dit te doen, voert u dit programma uit en zoekt u uw bestanden erin. Pas het uiterlijk van de leesbare tekst aan zodat u zich op uw gemak voelt.

Stap 5

Laad de batterij van uw telefoon volledig op, want voor langdurig lezen is voldoende batterijvermogen nodig.

Aanbevolen: