De Service "U Werd Gebeld" Op MTS . Activeren En Deactiveren

De Service "U Werd Gebeld" Op MTS . Activeren En Deactiveren
De Service "U Werd Gebeld" Op MTS . Activeren En Deactiveren
Anonim

Als u altijd wilt weten wie u heeft gebeld, zelfs als uw mobiele apparaat leeg is of u zich buiten het bereik van het netwerk bevindt. Abonneer u op de service "U bent gebeld" van MTS. Laten we eens kijken hoe u de service "U bent gebeld" kunt activeren en wat de functies zijn van het gebruik ervan.

De service activeren en deactiveren?
De service activeren en deactiveren?

De service "U bent gebeld" is een belangrijke optie die aanwezig is in het functiespakket van elke telefoonnetbeheerder. Als u de noodzakelijke en belangrijke oproep niet wilt missen, moet u deze optie inschakelen.

Houd er rekening mee dat de MTS-service "U bent gebeld" gratis wordt aangeboden en werkt tegen alle tarieven van de operator. Deze optie is ook beschikbaar in roaming. Houd er rekening mee dat informatie over oproepen naar uw telefoonnummer drie dagen kan worden opgeslagen op MTS-servers.

In het geval dat u uw mobiele telefoon niet aanzet of 24 uur buiten het bereik van de operator bent, zijn de gegevens over oproepen naar uw nummer niet beschikbaar.

Om verbinding te maken en de MTS-service "U bent gebeld" te activeren, moet u het volgende doen:

De eerste manier is om de service "U bent gebeld" via sms te activeren. Stuur hiervoor een sms met de code 21141 naar nummer 111. Na een tijdje wordt deze dienst geactiveerd. Ter bevestiging ontvang je een sms op je nummer.

De tweede manier om de service "U bent gebeld" te activeren is via de internetassistent. Om deze service te activeren, moet u naar de officiële website van het MTS-bedrijf gaan en de instructies volgen die u in uw persoonlijke account vindt.

De derde verbindingsmethode is door te bellen: bel * 111 * 38 # vanaf uw telefoon en vervolgens de beltoets. De service wordt direct met u verbonden.

Om de MTS-service "Je hebt een oproep ontvangen" te deactiveren, moet je een sms met de nummers 21140 naar nummer 111 sturen of de combinatie * 111 * 38 # kiezen, op de oproep drukken en vervolgens nummer 2 in de retour-sms.

Houd er rekening mee dat deze service in sommige gevallen mogelijk niet wordt geactiveerd, bijvoorbeeld als uw sms-functie niet is geactiveerd, uw telefoongeheugen vol is of als inkomende oproepen worden geblokkeerd.

Aanbevolen: