Hoe De "Oproepblokkering"-service Te Deactiveren

Inhoudsopgave:

Hoe De "Oproepblokkering"-service Te Deactiveren
Hoe De "Oproepblokkering"-service Te Deactiveren

Video: Hoe De "Oproepblokkering"-service Te Deactiveren

Video: Hoe De
Video: How Does Call Blocking and Labeling Work? Mini Series, Part 5: How to Register Your Numbers 2024, April
Anonim

Oproepblokkering is een dienst die de ontvangst van sms-berichten en oproepen (zowel uitgaand als inkomend) op een mobiele telefoon beperkt. Het is beschikbaar voor klanten van de operator MTS, evenals voor MegaFon, Beeline.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

Gebruik een speciaal systeem om oproepblokkering in Beeline uit te schakelen. Ga hiervoor naar de website https://uslugi.beeline.ru. Vervolgens dien je in te loggen met je mobiele telefoonnummer en persoonlijk wachtwoord. U kunt de laatste van de operator krijgen door hem een USSD-verzoek * 110 * 9 # te sturen.

Stap 2

Als u een MTS-abonnee bent, kunt u de SMS Assistant-service gebruiken om elke service te annuleren. Om toegang te krijgen, moet u een sms-bericht naar 111 sturen. De tekst van het bericht moet de code 21190 bevatten. Bovendien heeft elke abonnee van deze operator toegang tot een oproep naar het Subscriber Service-nummer 0890 (oproepen vanaf mobiele telefoons zal vrij zijn). Als u het handiger vindt om een schriftelijke aanvraag te sturen, doe dat dan per fax (495) 766-00-58. Let op: je moet zeker vermelden welke dienst je wilt deactiveren.

Stap 3

Een ander systeem waarmee u services kunt verbinden en verbreken, wordt "Internet Assistant" genoemd. Het vereist echter registratie (u heeft een wachtwoord nodig om in te loggen). Om een wachtwoord in te stellen, kiest u * 111 * 25 op de telefoon en drukt u op de beltoets. Daarnaast geeft de MTS-operator een verkort nummer 1118 voor oproepen vanaf mobiele telefoons. Zodra uw wachtwoord door het systeem is goedgekeurd, voert u het en uw mobiele nummer in de speciale velden op de hoofdpagina in. Ga na autorisatie naar het menu "Tarieven en diensten" en ga vervolgens naar het gedeelte "Servicebeheer". Klik tegenover de service "Oproepblokkering" op de knop "Uitschakelen".

Stap 4

MegaFon biedt speciale nummers voor het annuleren van de Oproepblokkeringsservice. Bezoek de officiële website van de operator om een volledige lijst ervan te zien. Je hebt er maar één nodig (afhankelijk van het soort verbod dat je hebt ingeschakeld). Bijvoorbeeld: om het blokkeren van inkomende oproepen te annuleren, stuur een verzoek # 35 * wachtwoord #. Voer trouwens de code 111 in als wachtwoord.

Aanbevolen: