Hoe De "Keep In Touch"-service Te Deactiveren

Inhoudsopgave:

Hoe De "Keep In Touch"-service Te Deactiveren
Hoe De "Keep In Touch"-service Te Deactiveren

Video: Hoe De "Keep In Touch"-service Te Deactiveren

Video: Hoe De
Video: How to Add and Remove Profile Picture Guard in Facebook (Android) 2024, April
Anonim

De dienst “Wees op de hoogte” wordt verzorgd door twee telecomoperatoren: MTS en Beeline. Dankzij dit kunnen abonnees alle gemiste oproepen en berichten zien die zijn verzameld tijdens de periode dat de telefoon niet in het netwerk was.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

De abonnees van het bedrijf "Beeline" die deze service niet langer willen gebruiken, kunnen deze uitschakelen met het USSD-commando * 110 * 400 #. Dit is echter lang niet de enige manier om niet alleen de "Wees op de hoogte"-service, maar ook vele andere te weigeren. Dit is een servicesysteem op de website https://uslugi.beeline.ru. Hiermee kunt u alle diensten beheren, factuurgegevens bestellen, uw tariefplan wijzigen en uw simkaart blokkeren. Dit systeem vereist gebruikersautorisatie. Kies hiervoor * 110 * 9 # en druk op de beltoets. Enkele minuten na het verzenden van het verzoek wordt een bericht met een toegangswachtwoord naar uw mobiele telefoon verzonden. Gebruik uw telefoonnummer als uw login.

Stap 2

De tweede optie voor het uitschakelen van de service houdt verband met het gebruik van het "Mobile Consultant"-systeem. Bel het gratis nummer 0611 om contact op te nemen met de autoinformer. Dit systeem, zoals hierboven beschreven, is multifunctioneel. Met zijn hulp kunt u de parameters van het tariefplan wijzigen, de status van het persoonlijke account controleren en diensten beheren. Als u meer gedetailleerde informatie over de service wilt, gaat u naar de officiële website van de operator.

Stap 3

Om de dienst te annuleren, moet een MTS-abonnee de volgende combinatie kiezen en verzenden: * 62 * + 79168920892 #. Als het voor u handiger is om de verbinding via internet te verbreken, gebruikt u de "Internet-assistent". Het bevindt zich op de website https://ihelper.nnov.mts.ru/. Ga na autorisatie in het systeem naar de sectie "Servicebeheer" of naar "Mijn abonnementen". Dankzij hen kunt u een onnodige service uit de lijst verwijderen door op de knop "Uitschakelen" er tegenover te klikken.

Aanbevolen: