Hoe Kom Ik Achter Mijn Operatornummer

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Ik Achter Mijn Operatornummer
Hoe Kom Ik Achter Mijn Operatornummer

Video: Hoe Kom Ik Achter Mijn Operatornummer

Video: Hoe Kom Ik Achter Mijn Operatornummer
Video: Hoe registreer je een account om te kunnen verkopen op bol.com 2024, Mei
Anonim

Als u vragen heeft over de service van een mobiele operator, kan de abonnee altijd contact opnemen met de klantenservice door het juiste telefoonnummer te bellen. Het gesprek is gratis en het nummer zelf kan voor elke mobiele operator anders zijn.

Hoe kom ik achter mijn operatornummer
Hoe kom ik achter mijn operatornummer

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, computer, internettoegang

instructies:

Stap 1

U kunt het nummer van uw mobiele provider op verschillende manieren achterhalen. Dus als eerste methode kunt u het afdrukken van het nummer op de plastic behuizing van de simkaart markeren. Deze case wordt aan de abonnee verstrekt bij het registreren van een telefoonnummer. Opgemerkt moet worden dat het ook andere nummers weergeeft die meer of minder nuttig kunnen zijn voor de eigenaar van de telefoon.

Stap 2

Als je zo'n hoesje niet bij de hand hebt, kun je het ondersteuningsnummer van je mobiele provider als volgt achterhalen. We zullen in algemene termen spreken, aangezien: elke mobiele operator heeft zijn eigen methodes. U kunt het nummer dat u nodig hebt dus vinden in het gedeelte Contacten (typisch voor de mobiele operator MTS). Open hiervoor de juiste sectie en selecteer het gewenste nummer (meestal bevinden dergelijke nummers zich helemaal aan het begin van de lijst met contactpersonen en worden ze dienovereenkomstig genoemd). Als u de informatie die u nodig heeft in deze sectie niet kunt vinden, kunt u het nummer van uw operator specificeren door de sectie "Toepassingen" te openen. Helemaal onderaan dit gedeelte vindt u de applicatie van de mobiele provider die op uw telefoon was geïnstalleerd toen de simkaart werd aangesloten. Met behulp van de navigatie van deze applicatie kunt u het nummer vinden dat u nodig heeft, of onmiddellijk het Callcenter van uw operator bellen.

Stap 3

Naast alle bovenstaande methoden, kunt u informatie krijgen over het telefoonnummer van de ondersteuningsdienst van uw provider door de officiële website op internet te bezoeken. U kunt het gewenste nummer eenvoudig vinden op de websitepagina.

Aanbevolen: