Hoe Kom Ik Erachter Waar Mijn Telefoon Is

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Ik Erachter Waar Mijn Telefoon Is
Hoe Kom Ik Erachter Waar Mijn Telefoon Is

Video: Hoe Kom Ik Erachter Waar Mijn Telefoon Is

Video: Hoe Kom Ik Erachter Waar Mijn Telefoon Is
Video: Slecht signaal op je Android telefoon? ZO kom je er achter waar je moet zijn! 2024, April
Anonim

Als je telefoon is verdwenen, of eigenlijk gestolen is, is dit geen reden om een nieuwe te gaan kopen. Er is nog steeds een mogelijkheid om het te retourneren, moderne technologieën maken het gemakkelijk om dit te doen. Om dit te doen, moet u een beetje informatie over uw mobiele vriend weten.

Propal telefon
Propal telefon

Het is nodig

  • het IMEI-nummer van je telefoon;
  • Schrijf een verklaring aan de politie;

instructies:

Stap 1

Wanneer je een telefoon koopt in een mobiele winkel, vul je een garantiekaart in, die de IMEI van je telefoon aangeeft. IMEI is uw unieke internationale telefoonnummer. Dit nummer is 15 cijfers lang. Elke telefoon die de GSM-standaard ondersteunt, heeft zo'n code. Dit nummer is in de fabriek ingesteld tijdens de montage om het apparaat nauwkeurig in het GSM-netwerk te identificeren.

Als u de telefoon kwijt bent, moet u dit nummer achterhalen. U vindt het niet alleen op de garantiekaart, maar ook op de telefooncel.

Stap 2

De volgende stap is naar de politie gaan. Het is noodzakelijk dat u uw identiteitspapieren en alle papieren van de telefoon meeneemt, waaruit blijkt dat deze zich in uw eigendom bevinden. De afdeling zal u vragen een verklaring te schrijven over het verlies of de diefstal van uw telefoon.

Stap 3

Als u de politie het IMEI-nummer van uw telefoon geeft, wordt een verzoek ingediend bij de mobiele operators. De interactie van de politie en operators ligt in het feit dat je, met kennis van de IMEI, de telefoon kunt vinden, of liever de simkaart die nu geldig is in je telefoon. Na de eigenaar van de simkaart die nu in je telefoon wordt gebruikt is bepaald, zullen de contacten van de mobiele operators dit melden aan het politiebureau. De wijkagent van het gebied waar het adres van het aangewezen mobiele nummer zich bevindt, moet de omstandigheden van het geval achterhalen.

Aanbevolen: