Hoe Kom Je Er Gratis Achter Aan Wie Het Nummer Is Geregistreerd?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Er Gratis Achter Aan Wie Het Nummer Is Geregistreerd?
Hoe Kom Je Er Gratis Achter Aan Wie Het Nummer Is Geregistreerd?

Video: Hoe Kom Je Er Gratis Achter Aan Wie Het Nummer Is Geregistreerd?

Video: Hoe Kom Je Er Gratis Achter Aan Wie Het Nummer Is Geregistreerd?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Soms moet u gewoon weten op wie de mobiele telefoon is geregistreerd. Dit wordt meestal veroorzaakt door ongewenste oproepen of sms-berichten die advertenties of bedreigingen bevatten.

Hoe kom je er gratis achter aan wie het nummer is geregistreerd?
Hoe kom je er gratis achter aan wie het nummer is geregistreerd?

instructies:

Stap 1

Als u wordt aangeboden om te betalen voor het verstrekken van informatie over de abonnee, is dit opzettelijke misleiding. Alle informatie is gratis beschikbaar, maar onder bepaalde voorwaarden. Gebruik ook nooit gratis databases. Deze methode wordt als illegaal beschouwd.

Stap 2

Als je net een simkaart in handen hebt, ga dan naar de website van de operator waartoe deze behoort, ga naar je persoonlijke account, plaats de simkaart in je telefoon en vraag om een wachtwoord. Log in op uw persoonlijke account. Er zal zeker informatie over de abonnee zijn.

Stap 3

De beste manier om problemen met de wet te vermijden, is om informatie in te winnen over de eigenaar van de simkaart wanneer u contact opneemt met wetshandhavingsinstanties: de Federale Veiligheidsdienst, het parket, de Federale Veiligheidsdienst of de politie. Zorg ervoor dat u bij de aanvraag een verklaring schrijft waarin u uw claims en eisen aangeeft. Na het accepteren van de aanvraag en het starten van een strafzaak, sturen de autoriteiten een verzoek naar de exploitant. En hij zal zeker informatie geven over de abonnee. U, als slachtoffer, krijgt alle informatie over de eigenaar van de simkaart.

Stap 4

Neem contact op met het kantoor van de mobiele operator, schrijf een verklaring met de redenen voor contact. Misschien zullen de vertegenwoordigers van het bedrijf op uw verzoek reageren.

Stap 5

Kies het nummer van uw mobiele provider en vraag om informatie, met vermelding van de reden van contact. Het is het beste om te verwijzen naar bedreigingen tegen u, om te zeggen dat u vreest voor de veiligheid van eigendommen en het leven van dierbaren. De exploitant heeft niet het recht om informatie over de abonnee bekend te maken. Maar u overtreedt persoonlijk de wet niet.

Stap 6

U kunt voor een truc gaan en een kleine rol spelen bij het betalen voor mobiele diensten. Wanneer u betaalt op het moment van acceptatie van de betaling, verwijst u naar een sterke wens om de naam van de eigenaar van het telefoonnummer te controleren, wat als u het mis heeft. Misschien biedt de manager die de betaling doet en informatie over de eigenaar van het nummer ziet, u een dergelijke service. Als je wordt geweigerd, neem dan contact op met een ander betaalpunt. Misschien vind je iemand die je kan helpen.

Aanbevolen: