Hoe De MTS-weersvoorspelling Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De MTS-weersvoorspelling Uit Te Schakelen
Hoe De MTS-weersvoorspelling Uit Te Schakelen

Video: Hoe De MTS-weersvoorspelling Uit Te Schakelen

Video: Hoe De MTS-weersvoorspelling Uit Te Schakelen
Video: how to remove weather from taskbar windows 10 | Disable Weather | news and interests on the taskbar 2024, September
Anonim

Voor MTS-abonnees wordt de gratis weersvoorspelling-service automatisch geactiveerd en binnen een week verleent het bedrijf het recht om het gratis te gebruiken, waarna een maandelijkse vergoeding van 50 roebel in rekening wordt gebracht voor deze service. Vaak hebben MTS-abonnees haast om de weersvoorspelling binnen 7 dagen na de activeringsdatum uit te schakelen.

Hoe de MTS-weersvoorspelling uit te schakelen
Hoe de MTS-weersvoorspelling uit te schakelen

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - mobiele telefoon.

instructies:

Stap 1

De service "Weervoorspelling van MTS" kan via internet worden uitgeschakeld. Om dit te doen, typt u in het zoekvak van Google of Yandex het woord "MTS" en selecteert u vervolgens de eerste van de voorgestelde opties, omdat het is de officiële website van het bedrijf. Maak voor het gebruiksgemak een persoonlijk account aan op de website, waar je naast je rekeningsaldo het hele pakket aan aangesloten diensten ziet. Dubbelklik in uw persoonlijke account onder de service "Weervoorspelling" op het pictogram "Service uitschakelen". De weersvoorspelling wordt uitgeschakeld.

Stap 2

Als u geen internet heeft, kunt u de weersvoorspelling uitschakelen met uw mobiele telefoon. Kies de toetsencombinatie * 111 * 4751 # en klik vervolgens op de oproep. Na deze acties ontvangt u een melding dat de service "Weervoorspelling" is uitgeschakeld.

Stap 3

Gebruik een sms-bericht om de dienst te deactiveren. Stuur het nummer “2” naar 4741 (het nummer in het bericht is zonder aanhalingstekens geschreven). Als uw telefoon zich in uw thuisregio bevindt, d.w.z. in het gebied waar de simkaart is geregistreerd, zijn er geen kosten voor het verzenden van sms. Na het verzenden van een bericht van de MTS-operator, ontvangt u een reactie over het deactiveren van de service "Weervoorspelling". Op voorwaarde dat u zich in intranet of internationale roaming bevindt, wordt het sms-bericht over de deactivering van de dienst betaald. De kosten zijn afhankelijk van de communicatievoorwaarden in roaming, volgens uw tariefplan.

Stap 4

Om dit soort diensten te deactiveren, kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met de MTS-operator, de ondersteuningsdienst voor mobiele abonnees door te bellen naar 0890. Oproepen vanaf een mobiele telefoon zijn gratis. Volg daarna de instructies van de mobiele consultant, met behulp waarvan u de service "Weervoorspelling van MTS" kunt deactiveren. Nadat de verbinding met de MTS-help is voltooid, drukt u op het cijfer "2" op de telefoontoetsen en vervolgens op "0". Deze zal contact opnemen met een contactcenterspecialist. Vertel hem over uw verzoek en hij zal de dienst op uw mobiele telefoon deactiveren.

Aanbevolen: