Hoe De Prijs Van Sms Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe De Prijs Van Sms Te Weten Te Komen
Hoe De Prijs Van Sms Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Prijs Van Sms Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Prijs Van Sms Te Weten Te Komen
Video: 17 Texting Platforms for SMS Marketing & How to Choose (2021) 2024, Mei
Anonim

Voordat u een sms-bericht naar een onbekend nummer verzendt, moet u eerst weten hoeveel het kost om het te verzenden. Dit is vooral belangrijk als het naar een buitenlandse abonnee of naar een kort nummer wordt verzonden.

Hoe de prijs van sms te weten te komen
Hoe de prijs van sms te weten te komen

instructies:

Stap 1

Als u abonnee bent van de mobiele operator MTS, stuur dan een gratis bericht naar nummer 2282 voordat u een sms-bericht naar een kort nummer verzendt. Geef in de hoofdtekst van het bericht het nummer en de kosten van de diensten aan waarop u wilt weten. Als reactie ontvang je een bericht met informatie over de kosten. Deze dienst heet "Infocontent". Meer gedetailleerde instructies om ermee te werken vindt u op de volgende pagina:

Houd er rekening mee dat het verzenden van een bericht naar 2282 alleen gratis is als u zich in uw eigen regio bevindt.

Stap 2

Als u een Beeline-abonnee bent, download dan de prijslijst voor het verzenden van SMS-berichten naar korte nummers via de volgende link:

Om dit document te bekijken, kunt u een van de volgende kantoorsuites gebruiken: OpenOffice.org Calc, Gnumeric, Microsoft Office Excel (inclusief Viewer) of de online service Google Docs Viewer.

Stap 3

Als uw telefoon is verbonden met de Megafon-operator, bekijk dan de kosten van sms-diensten op korte nummers door op de volgende link te klikken:

Selecteer vervolgens de regio waar u woont.

Stap 4

Als het u niet is gelukt om op deze manier informatie te vinden over de kosten van het verzenden van een sms naar een verkort nummer, voert u dit nummer in de zoekmachine in, samen met de woorden "kort nummer", "kosten" of iets dergelijks. Zoek de woorden tot nu toe totdat je de URL van de site van de contentprovider hebt gevonden. Hierop vindt u informatie over de kosten van services. Het kan in kleine lettertjes worden aangegeven, in een gedeelte worden geplaatst waar moeilijk een link naar te zien is, of gewoon een kleur hebben die opgaat in de achtergrond. Selecteer in het laatste geval alle tekst op de pagina door op Control + A te drukken.

Stap 5

Als u er niet in slaagt informatie te vinden over de kosten van diensten op een verkort nummer, neem dan contact op met de ondersteuningsdienst van uw provider. Ontdek op dezelfde plaats de kosten van het verzenden van een sms-bericht als het nummer niet kort is, maar internationaal.

Stap 6

Als u de kosten van de service niet op een van de bovenstaande manieren hebt kunnen achterhalen, weiger dan deze service helemaal te gebruiken.

Aanbevolen: