Hoe De Rest Van Het Verkeer Op Megafon . Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe De Rest Van Het Verkeer Op Megafon . Te Weten Te Komen
Hoe De Rest Van Het Verkeer Op Megafon . Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Rest Van Het Verkeer Op Megafon . Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Rest Van Het Verkeer Op Megafon . Te Weten Te Komen
Video: Megafon Traffic! Развод на деньги! Очередной Лохотрон, Обман и Развод! Честный отзыв 2024, April
Anonim

Momenteel biedt elke mobiele operator zijn klanten de mogelijkheid om verbinding te maken met verschillende internetverbindingen. Megafon biedt haar abonnees internetcommunicatiediensten aan, afhankelijk van de beschikbaarheid van internetverkeer waarvoor ze hebben betaald. Elke klant van het bedrijf kan altijd de rest van het verkeer op Megafon vinden om het gebruik en de tijdige aanvulling te optimaliseren.

Hoe u de rest van het verkeer op Megafon. kunt vinden
Hoe u de rest van het verkeer op Megafon. kunt vinden

instructies:

Stap 1

Het bedrijf biedt zijn abonnees verschillende opties om de rest van het verkeer op Megafon te achterhalen. Dankzij de "Service-Guide"-functie die op de officiële website van Megafon is geïnstalleerd, krijgt de gebruiker toegang tot het bekijken en analyseren van alle ontvangen diensten en de huidige tarieven. Hier kunt u informatie vinden over actieve applicaties en services die op het apparaat zijn aangesloten, informatie over internetverkeerspakketten, de dynamiek van het gebruik van internetbronnen analyseren en ook te weten komen hoeveel megabytes aan internetgebruik nog op de balans staan. Met behulp van de "Persoonlijke Account" kunt u eenvoudig uw account aanvullen en indien nodig een extra verkeerspakket aanschaffen.

Stap 2

Als u problemen ondervindt bij het gebruik van de "Servicegids", om de rest van het verkeer op de Megafon te controleren, is het raadzaam om naar de verzoekfunctie te gaan met behulp van de gevestigde USSD-commando's. In dit geval ontvangt de klant een bericht van de operator met gedetailleerde informatie over het gebruik van internetdiensten en een indicatie van het resterende volume voor de aangesloten opties en pakketten. Door de combinatie * 370 * 0 # te kiezen, krijgt de abonnee informatie over het volume van megabytes op de rest van de internetpakketten "XS", "S", "M", "L", "XL". U kunt ook het saldo van alle geactiveerde opties en aangesloten functies, inclusief de rest van het netwerkverkeer, achterhalen met het commando * 100 * 3 #. Om informatie te krijgen over de huidige kortingen op internet, voert u * 100 * 1 # in.

Stap 3

Als laatste redmiddel, om de rest van het verkeer op Megafon te weten te komen, kan de abonnee contact opnemen met de operator op 0500 of contact opnemen met het dichtstbijzijnde Megafon-servicecentrum, waar een gekwalificeerde specialist altijd tijd zal vinden om alle interessante vragen te beantwoorden, zoals evenals het raadplegen en verstrekken van informatie over de rest van het internetverkeer, maar alleen op voorlegging van een document dat de identiteit van de klant bevestigt.

Aanbevolen: