Beller-ID Uitschakelen In Beeline

Inhoudsopgave:

Beller-ID Uitschakelen In Beeline
Beller-ID Uitschakelen In Beeline

Video: Beller-ID Uitschakelen In Beeline

Video: Beller-ID Uitschakelen In Beeline
Video: How to block your number from Caller ID 2024, Mei
Anonim

Veel mobiele operators introduceren een anti-identificatiecode in hun basisdiensten, die uw mobiele telefoonnummer verbergt tijdens een gesprek. Als deze service niet nodig is, kunt u deze uitschakelen.

Beller-ID uitschakelen in Beeline
Beller-ID uitschakelen in Beeline

instructies:

Stap 1

Het bedrijf Beeline biedt haar abonnees de mogelijkheid om hun nummer niet te tonen bij het bellen naar Beeline-telefoons. Als de dienst is geactiveerd, ziet de abonnee die u belt op het display van zijn mobiel het opschrift "Nummer is niet gedefinieerd". U kunt beller-ID zelf in- en uitschakelen. Er zijn verschillende manieren om de service te beheren. Als u bijvoorbeeld anti-caller-ID wilt uitschakelen, gebruikt u internet. Om dit te doen, registreert u zich in het servicebeheersysteem "My Beeline" op https://uslugi.beeline.ru/, selecteert u de juiste sectie en volgt u de instructies.

Stap 2

Volgens de informatie die op de officiële website van het bedrijf Beeline is gepubliceerd, kan de anti-caller-ID ook worden uitgeschakeld met de opdracht * 110 * 070 # belknop. Kies het in uw mobiele telefoon en wacht op de melding dat deze service is uitgeschakeld.

Stap 3

U kunt de anti-identifier zelfstandig beheren. Als u wilt dat uw mobiele nummer wordt weergegeven tijdens een oproep naar een of andere gesprekspartner, kiest u * 31 # nummer van de gebelde abonnee. Druk dan op de belknop. Veel telefoons bevatten de anti-caller ID-service in het menu, dus u kunt deze ook uitschakelen door in het gedeelte "Instellingen" te kijken.

Stap 4

De kosten voor het aansluiten of loskoppelen van de dienst zijn afhankelijk van uw tariefplan en servicegebied. Kijk voor gedetailleerde informatie op de officiële website van "Beeline" of neem telefonisch contact op met de operator. Om te bellen vanaf een mobiel nummer, bel 0611. Of bel 409090 als je belt vanaf een GTS-telefoon.

Aanbevolen: