Een Melodie Uitschakelen In Plaats Van Een Kiestoon Op Beeline

Inhoudsopgave:

Een Melodie Uitschakelen In Plaats Van Een Kiestoon Op Beeline
Een Melodie Uitschakelen In Plaats Van Een Kiestoon Op Beeline

Video: Een Melodie Uitschakelen In Plaats Van Een Kiestoon Op Beeline

Video: Een Melodie Uitschakelen In Plaats Van Een Kiestoon Op Beeline
Video: Liedje: Kiekeboe!! 2024, April
Anonim

Mobiele operators bieden hun gebruikers een service die de gebruikelijke piepjes tijdens het wachten op een oproep vervangt met populaire melodieën. Deze dienst is erg populair, maar soms kan zelfs de meest favoriete melodie vervelend zijn. Dan wordt het noodzakelijk om deze optie, die door de Beeline-operator "Hallo" wordt genoemd, uit te schakelen.

Een melodie uitschakelen in plaats van een kiestoon op Beeline
Een melodie uitschakelen in plaats van een kiestoon op Beeline

Het is nodig

een gsm met een positief saldo op de rekening

instructies:

Stap 1

Schakel de "Hallo"-service uit door het nummer 0674090770 te kiezen op het toetsenbord van de telefoon. Druk op de knop "Bellen". Alle geselecteerde melodieën en instellingen worden gedeactiveerd, maar binnen 180 dagen kunt u de service weer activeren door te bellen naar 0770.

Stap 2

Weiger de service om de pieptoon te vervangen door een melodie door het gratis nummer 0550 te bellen. Volg de instructies van de autoinformer. Nadat u naar alle mogelijke opties hebt geluisterd, drukt u op 4. Druk in het volgende spraakmenu op 1 op het toetsenbord van uw telefoon. De service wordt uitgeschakeld.

Stap 3

Bel 0611 en leg de situatie uit aan de telefoniste van de Beeline helpdesk. Vraag hem om de service "Melodie in plaats van piepjes" handmatig uit te schakelen. Geef indien nodig de gegevens op die de exploitant nodig heeft. De service wordt uitgeschakeld.

Stap 4

Solliciteer persoonlijk bij de dichtstbijzijnde communicatiesalon van de firma Beeline. Vraag een adviseur om u te helpen. Laat indien nodig een identiteitsbewijs zien. De "Hallo"-service wordt onmiddellijk verbroken.

Stap 5

Schakel de service uit op de officiële website van de Beeline-operator. Open uw browser en voer privet.beeline.ru in de adresbalk in. Klik in de rechterbovenhoek op de link "Wachtwoord verkrijgen", indien u niet in het systeem bent geregistreerd, voert u uw telefoonnummer en bevestigingscode in en klikt u op de gele knop "Wachtwoord verkrijgen".

Stap 6

Voer uw telefoonnummer in het veld "Telefoon" in zonder voorvoegsel (+7, 7 of 8) en het wachtwoord dat op het telefoonnummer is ontvangen. Klik op Aanmelden. Zoek in de rechterkolom "Uw account" het item "Configuratiescherm". Vervang in het item "Persoonlijk" "Standaardmelodie" door "Normale pieptonen". Sla uw wijzigingen op. De melodie wordt vervangen door regelmatige pieptonen.

Stap 7

Als u de diensten van de Beeline-Oekraïne-operator gebruikt, schakelt u de D-Jingle-service uit, die de pieptoon vervangt door een melodie. Ga naar het "Persoonlijke account" of start het op de site poslugy.beeline.ua door in het gedeelte "Registratie" te klikken en de instructies te volgen. Zoek in uw persoonlijke account het item over de instellingen en de naam van de service "D-Jingle". Klik op "Service uitschakelen". Bovendien kunt u de service tijdelijk uitschakelen door bericht 08 naar nummer 465 te sturen, of helemaal uitschakelen door 012 naar hetzelfde nummer 465 te sturen.

Aanbevolen: