Internet Op Een Beeline-telefoon Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Internet Op Een Beeline-telefoon Uitschakelen
Internet Op Een Beeline-telefoon Uitschakelen

Video: Internet Op Een Beeline-telefoon Uitschakelen

Video: Internet Op Een Beeline-telefoon Uitschakelen
Video: Как в личном кабинете билайн поменять пароль 2024, Mei
Anonim

Het bedrijf Beeline biedt haar abonnees de mogelijkheid om de dienst Mobiel Internet te gebruiken. Het biedt alle mogelijkheden voor comfortabele communicatie - voor een klein bedrag kunt u onbeperkt verkeer aansluiten. Deactivering en activering van de service kan op elk gewenst moment worden gedaan.

Hoe het internet op een Beeline-telefoon uit te schakelen
Hoe het internet op een Beeline-telefoon uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Hier is de eerste manier om Mobiel Internet te activeren: bel gewoon het nummer 067417001 en druk op de belknop. Voor de aansluitingsprocedure wordt een bepaald bedrag aangerekend van je persoonlijke rekening (dit moet je navragen bij de telecomoperator) en daarnaast een maandelijks abonnementsbedrag. Houd er rekening mee dat klanten van het prepaid-afrekeningssysteem niet het volledige bedrag in één keer betalen (de betaling wordt dagelijks in gelijke termijnen van hun saldo afgeschreven). Zodra de noodzaak om de dienst te gebruiken verdwijnt, kan je deze uitschakelen door het nummer 067417000 te bellen (het gesprek is gratis).

Stap 2

Abonnees die besluiten deze dienst te activeren, moeten er rekening mee houden dat voor mobiel internet GPRS-instellingen nodig zijn. Zonder deze hebt u geen toegang tot internet, omdat het gebruik van de service tijdelijk wordt opgeschort totdat de automatische instellingen zijn ontvangen. Het activeren van de GPRS-verbinding kost niet veel tijd - u hoeft alleen maar een USSD-verzoek te sturen naar het nummer * 110 * 181 #. Trouwens, nadat je de instellingen hebt ontvangen, sla ze op en start je mobiele telefoon opnieuw op (schakel deze een paar minuten uit en vervolgens weer in).

Stap 3

In "Beeline" is er ook een service waarmee u reeds verbonden services kunt beheren, nieuwe kunt activeren of oude kunt uitschakelen - dit is het "Persoonlijke account". Het staat op de officiële website van het bedrijf. Er is nog een andere service voor bewerkingsservices, deze bevindt zich op de site https://uslugi.beeline.ru. Met deze dienst kunt u ook een nummer blokkeren, factuurgegevens bestellen en het tariefplan wijzigen. Om het te gebruiken, stuurt u een USSD-verzoek naar de operator * 110 * 9 #. Na verwerking van de aanvraag ontvangt u een tijdelijk toegangswachtwoord en login op uw mobiele telefoon, waarmee u het systeem binnenkomt. U zou geen problemen moeten hebben met uw login, het is niet eng om het te verliezen of te vergeten, aangezien het uw telefoonnummer is. Het moet worden opgegeven in een tiencijferig formaat. Houd er rekening mee dat het wordt aanbevolen om het ontvangen wachtwoord te vervangen door een ander wachtwoord dat betrouwbaarder is. De lengte moet tussen zes en tien tekens zijn.

Aanbevolen: