Hoe Verbinding Te Maken Met Beeline-beller-ID

Inhoudsopgave:

Hoe Verbinding Te Maken Met Beeline-beller-ID
Hoe Verbinding Te Maken Met Beeline-beller-ID

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met Beeline-beller-ID

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met Beeline-beller-ID
Video: Caller ID. VoIP feature by MightyCall 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator "Beeline" biedt zijn klanten al lang een gratis nummeridentificatieservice aan, deze service wordt automatisch geactiveerd. Maar er zijn enkele tarieven, zoals bijvoorbeeld "Hit", waarop deze dienst door de gebruiker zelf moet worden geactiveerd. Inclusief de gebruiker die zelf verbinding maakt en de service "Super beller-ID", waarmee u het nummer van de beller kunt herkennen, zelfs als deze is gecodeerd met een anti-caller-ID. Dus hoe kun je deze diensten zelf aansluiten?

Hoe verbinding te maken met Beeline-beller-ID
Hoe verbinding te maken met Beeline-beller-ID

Noodzakelijk

Internet of mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Als u geïnteresseerd bent in een eenvoudige beller-ID, dat wil zeggen een die meestal is inbegrepen in het servicepakket en automatisch verbinding maakt, bel dan 0628 of 0611 vanaf uw mobiele telefoon (zakelijke klantenondersteuning).

Stap 2

Activeer na de aanwijzingen de service om zelf de nummers te bepalen of wacht op een gesprek met de telefoniste die u zal vertellen hoe u dit moet doen.

Stap 3

Als u een gewone nummerweergave hebt aangesloten en u wilt bovendien de Super Nummerherkenning-service activeren, dan kunt u dit op drie handige manieren doen.

Stap 4

Vanaf de website van de exploitant door de link te volgen https://uslugi.beeline.ru/. Op deze manier kunnen geregistreerde gebruikers van de site verbinding maken met de diensten

Stap 5

Als u niet op deze site bent geregistreerd, kunt u gebruikmaken van de service voor het verkrijgen van een login en wachtwoord van het bedrijf "Beeline". Hiervoor kiest u vanaf uw mobiele telefoon de volgende cijfercombinatie: * 110 * 9 # en de kiestoets.

Stap 6

Als je alles goed doet, wordt er binnen een paar minuten een sms-bericht met een gebruikersnaam en wachtwoord naar je telefoon gestuurd.

Stap 7

Voer ze in op de site en voer uw persoonlijke account in.

Stap 8

Selecteer in uw persoonlijke account het tabblad "Servicebeheer".

Stap 9

Open vervolgens de lijst met beschikbare services voor verbinding en selecteer de Super Caller ID-service.

Stap 10

Staat deze dienst niet in de lijst, of is internet op dit moment niet voor u beschikbaar, dan kunt u deze dienst activeren vanaf uw mobiele telefoon.

Stap 11

Kies de volgende cijfercombinatie vanaf uw mobiele telefoon: 06744161 en druk op de kiestoets of * 110 * 4161 # en druk ook op de kiestoets. Daarna wordt de service automatisch geactiveerd. Enkele minuten nadat u een van deze combinaties heeft gekozen, ontvangt u een sms-bericht op uw telefoon om te bevestigen dat de dienst is geactiveerd.

Aanbevolen: