Hoe Sms Gratis Te Verzenden In

Inhoudsopgave:

Hoe Sms Gratis Te Verzenden In
Hoe Sms Gratis Te Verzenden In

Video: Hoe Sms Gratis Te Verzenden In

Video: Hoe Sms Gratis Te Verzenden In
Video: Hoe je gratis eten kunt bestellen | Gierige Gasten 2024, Mei
Anonim

Mobiele communicatie wordt elk jaar steeds populairder. Diverse diensten worden verbeterd, bijvoorbeeld sms. Burgers van Rusland kunnen volledig gratis berichten naar andere abonnees sturen en een kleine maandelijkse vergoeding betalen.

Hoe stuur je gratis sms
Hoe stuur je gratis sms

instructies:

Stap 1

Gebruik internet om een bericht naar een vriend te sturen. Dit type verzending is volledig gratis, maar het nadeel is dat in het veld "van wie" niet uw telefoonnummer wordt vermeld, maar het websiteadres (hoewel sommige operators u toestaan om uw telefoonnummer ook op te geven). Vergeet daarom niet de naam in de tekst te vermelden.

Stap 2

Als de geadresseerde van het bericht een abonnee is van MTS OJSC, typt u in de adresbalk de volgende link https://www.mts.ru/sendsms/. Voer uw telefoonnummer en de contactgegevens van uw vriend in. Vul hieronder uw bericht in, waarvan de lengte niet langer mag zijn dan 140 tekens. Beantwoord een eenvoudige vraag om antispam door te geven. Klik vervolgens op "Volgende".

Stap 3

Er wordt een bevestigingscode naar uw telefoon gestuurd, die u in het daarvoor bestemde veld moet invoeren. Klik na het invoeren op "Verzenden".

Stap 4

Als de geadresseerde een Megafon-klant is, voert u het e-mailadres https://sendsms.megafon.ru/ in. Voer het telefoonnummer en de berichttekst van uw vriend in, die niet langer mogen zijn dan 150 tekens. Voer de woorden uit de afbeelding in en klik op "Verzenden". Vergeet niet je naam in de tekst te zetten, het bericht komt namelijk van sms_web.

Stap 5

Om een bericht naar het Beeline-nummer te sturen, voert u het volgende adres in de regel in: https://www.beeline.ru/sms/index.wbp. Vermeld het nummer, de tekst en de nummers van de geadresseerde uit de afbeelding. Daarna wordt het bericht afgeleverd bij de geadresseerde.

Stap 6

U kunt ook gratis berichten verzenden via uw telefoon. Hiervoor moet je contact opnemen met de klantenservice en een sms-pakket of -dienst activeren. Zo hebben abonnees van Megafon OJSC de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding sms-pakketten te activeren; MTS OJSC biedt zijn klanten een service als "Onbeperkte sms" (u kunt deze activeren door het USSD-commando * 111 * 2230 # te kiezen en aan het einde "Bellen").

Aanbevolen: