Hoe U Gratis MMS En SMS Kunt Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe U Gratis MMS En SMS Kunt Verzenden
Hoe U Gratis MMS En SMS Kunt Verzenden

Video: Hoe U Gratis MMS En SMS Kunt Verzenden

Video: Hoe U Gratis MMS En SMS Kunt Verzenden
Video: How to send free sms & mms from all Redmi & MI phones 2024, Mei
Anonim

Het gratis verzenden van sms- en mms-berichten binnen het netwerk wordt aan hun abonnees aangeboden door grote operators als MTS, MegaFon en Beeline. Om de dienst te gebruiken, moet u de website van het bedrijf bezoeken.

Hoe u gratis MMS en SMS kunt verzenden
Hoe u gratis MMS en SMS kunt verzenden

instructies:

Stap 1

Bent u klant van het MTS-netwerk, ga dan naar de website www.mts.ru. Boven aan de pagina ziet u een sectie met de titel "Berichten", klik erop. Daarna wordt u naar een andere pagina geleid. Een kolom bevindt zich aan de linkerkant (klik op de allereerste kolom, SMS). Selecteer in de lijst met opties "Sms verzenden vanaf site". Vul vervolgens het formulier in: voer uw mobiele telefoonnummer in zonder de acht, het abonneenummer van de ontvanger en schrijf de tekst van het bericht. Het aantal tekens in één sms is beperkt tot 140. Om een bericht te verzenden, klikt u op de knop "Volgende". Daarna ontvang je een bevestigingscode op je telefoon (vul deze in in een speciaal venster op de website). Houd er rekening mee dat verzending alleen beschikbaar is binnen het MTS-netwerk.

Stap 2

Bovendien kunnen de abonnees van het bedrijf een sms-bericht niet alleen naar een andere mobiele telefoon sturen, maar ook naar een e-mailadres. Typ hiervoor de volgende tekst: e-mail_address "email_subject" text_message (bijvoorbeeld [email protected] "Hello" How are you?). Deze berichten moeten worden verzonden naar 9883.

Stap 3

Ga naar de betreffende sectie om een mms-bericht te verzenden. Daar kunt u een speciaal programma downloaden om te verzenden (in het Russisch of Engels). Opgemerkt moet worden dat het gebruik van de mms-service niet gratis is. De kosten zijn hetzelfde, zowel in het thuisnetwerk als in roaming. Het is gelijk aan 3,5 roebel.

Stap 4

Om sms-berichten naar abonnees van de operator "MegaFon" te sturen, moet u de site https://sendsms.megafon.ru/ bezoeken. U komt direct in een formulier waarin u een mobiel telefoonnummer moet invoeren, een berichttekst van maximaal 150 tekens. u kunt ook de levertijd opgeven en transliteratie inschakelen. Voer vervolgens twee woorden uit de onderstaande afbeelding in en klik op "Volgende". Houd er rekening mee dat deze operator geen gratis service heeft voor mms-berichten.

Stap 5

De klant van het Beeline-bedrijf moet naar de site gaan https://www.beeline.ru/sms/index.wbp, voer het nummer in van de abonnee aan wie het bericht moet worden afgeleverd. De tekst is beperkt tot 140 tekens. Voer de code uit de afbeelding in en klik vervolgens op de knop "Verzenden".

Aanbevolen: