Hoe Sms Gratis Van Computer Naar MTS-telefoon Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Sms Gratis Van Computer Naar MTS-telefoon Te Verzenden
Hoe Sms Gratis Van Computer Naar MTS-telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Sms Gratis Van Computer Naar MTS-telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Sms Gratis Van Computer Naar MTS-telefoon Te Verzenden
Video: How to send SMS from a Computer to any Mobile Number ? 2024, April
Anonim

Je hoeft niet constant je mobiele berichtenaccount op te waarderen. Abonnees kunnen desgewenst gratis sms'en van een computer naar een MTS-telefoon, gebruikmakend van de speciale diensten van de operator.

Probeer gratis een sms van je computer naar je MTS-telefoon te sturen
Probeer gratis een sms van je computer naar je MTS-telefoon te sturen

instructies:

Stap 1

Ga naar een speciale service van de operator, waarmee je gratis sms'jes van je computer naar je MTS-telefoon kunt sturen (de link staat hieronder). Geef uw regio aan en ga verder met het invullen van de vereiste velden. Voer uw mobiele telefoonnummer in, evenals het nummer van de abonnee naar wie de sms zal worden verzonden. Vul de tekst van het bericht in. Houd er rekening mee dat de maximale lengte 140 tekens is. Vergeet niet te abonneren, anders begrijpt de abonnee mogelijk niet van wie de sms afkomstig is.

Stap 2

Configureer extra functies voor het verzenden van een gratis bericht naar het MTS-nummer. U kunt automatische transliteratie kiezen zodat de abonnee sms in het Latijn ontvangt (handig als hij een oude mobiele telefoon heeft die geen Russisch ondersteunt). De volgende functies kunnen worden betaald, afhankelijk van de regio, en als u ze activeert, ontvangt u bij het verzenden van sms een melding over hun verbinding met uw nummer. Bijvoorbeeld, "SMS-Express" zorgt ervoor dat uw bericht plotseling boven alle menu-items op het telefoonscherm van de ontvanger verschijnt, wat een verrassings- en grapeffect zal creëren. De functie "SMS Secret" stelt de verzonden berichten in met een uniek wachtwoord, zodat niemand ze kan lezen behalve de geadresseerde. "SMS-Kalender" configureert het verzenden van berichten op een bepaald tijdstip, en "SMS-Groep" stelt u in staat om SMS naar meerdere abonnees tegelijk te verzenden.

Stap 3

Doorloop de procedure voor het verifiëren van uw identiteit door een captcha in te voeren en op "Volgende" te klikken. Er wordt automatisch een bericht met een verificatiecode naar uw nummer gestuurd. Voer het in en klik nogmaals op "Volgende". U ziet een melding dat uw bericht in de wachtrij staat om te worden verzonden. Na een tijdje (afhankelijk van het aantal berichten dat op dat moment op de server wordt verzonden), wordt de gratis sms met succes naar de gewenste abonnee verzonden.

Stap 4

Probeer messenger-programma's te gebruiken om gratis sms-berichten van uw computer naar uw MTS-telefoon te verzenden, bijvoorbeeld "Agent", ICQ of Skype. Ze hebben allemaal een overeenkomstige functie. Het volstaat om de gewenste abonnee aan de lijst met contactpersonen toe te voegen, de tekst van het bericht in te typen en het in de vorm van een sms te verzenden naar het mobiele nummer dat is opgegeven in de persoonlijke gegevens van de gebruiker.

Aanbevolen: