Hoe Sms-berichten Gratis Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Sms-berichten Gratis Te Verzenden
Hoe Sms-berichten Gratis Te Verzenden

Video: Hoe Sms-berichten Gratis Te Verzenden

Video: Hoe Sms-berichten Gratis Te Verzenden
Video: HOW TO SEND TEXT MESSAGE (SMS) TO ALL NETWORKS FOR FREE USING MESSENGER APP | Tips & Tricks 2024, Mei
Anonim

Als een abonnee van een van de grootste Russische operators een bericht moet verzenden, kan hij dat doen, zelfs als er geen geld op de rekening staat. Feit is dat bedrijven zoals MTS, Beeline en MegaFon je toestaan om gratis sms'jes te sturen via hun officiële website.

Hoe sms-berichten gratis te verzenden
Hoe sms-berichten gratis te verzenden

instructies:

Stap 1

Die gebruikers die verbonden zijn met de MegaFon-operator moeten naar de website https://sendsms.megafon.ru/ gaan om een gratis sms-bericht te verzenden. De link brengt je naar het formulier. Daarin moet u uw telefoonnummer invoeren en vervolgens de tekst van het bericht zelf schrijven. Houd er rekening mee dat er een beperking is op het aantal tekens in het bericht. Een bericht mag maximaal 150 tekens bevatten. Bovendien heb je de mogelijkheid om transliteratie te activeren en zelfs de bezorgtijd van de sms te specificeren. Bevestig aan het einde van de procedure de code uit de afbeelding en klik op de knop "Volgende".

Stap 2

Om een gratis sms te sturen, moeten abonnees van de MTS-operator naar de officiële website www.mts.ru gaan. Bovenaan de startpagina staat onder andere "Berichten". Klik erop om naar de volgende stap te gaan. Kijk nu naar de kolom links. Er zal een sms-kolom zijn. Het item dat u uit de lijst moet selecteren, heet "Sms verzenden vanaf de site". Het systeem zal u vragen een formulier in te vullen. Voer daarin uw mobiele telefoonnummer in, evenals het nummer van de gebruiker die uw bericht zal ontvangen. Vergeet niet dat beide cijfers zonder de acht moeten worden ingevoerd. Overigens is de tekst van het bericht in dit geval beperkt tot 140 tekens. Nadat u op de knop "Volgende" hebt geklikt, wordt een speciale code naar uw telefoon verzonden. U moet dit opgeven in een apart veld op de pagina.

Stap 3

Naast enkele kleine beperkingen zijn er echter nog andere functies die niet beschikbaar zijn voor abonnees van andere mobiele operators. We hebben het over de mogelijkheid om een sms-bericht naar een e-mailbox te sturen. Om van deze dienst gebruik te maken, stuurt u de volgende tekst naar nummer 9883: e-mail_address "message_subject" message_text.

Stap 4

Als u een Beeline-klant bent, volg dan de link https://www.beeline.ru/sms/index.wbp. Daar kunt u de gewenste tekst invoeren en naar een willekeurig nummer sturen. De sms-tekst mag, net als die van de MTS-operator, maar uit 140 tekens bestaan, meer niet.

Aanbevolen: