Hoe U De Kwaliteit Van Uw Telefoon Kunt Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe U De Kwaliteit Van Uw Telefoon Kunt Controleren
Hoe U De Kwaliteit Van Uw Telefoon Kunt Controleren

Video: Hoe U De Kwaliteit Van Uw Telefoon Kunt Controleren

Video: Hoe U De Kwaliteit Van Uw Telefoon Kunt Controleren
Video: Batterij iPhone controleren? Simpel zelf doen op deze wijze | Tuffel Tips 2024, April
Anonim

Nu is de mobiele telefoon voor ieder van ons een middel geworden zonder welke we ons geen leven meer kunnen voorstellen. Bijna iedereen heeft een gewone mobiele telefoon of smartphone. Maar als u van telefoon wilt wisselen, moet u weten hoe u de kwaliteit van uw telefoon kunt controleren.

Hoe u de kwaliteit van uw telefoon kunt controleren
Hoe u de kwaliteit van uw telefoon kunt controleren

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - garantie kaart;
  • - kennis.

instructies:

Stap 1

Vraag allereerst aan de adviseur om u een garantiekaart op uw telefoon te geven. Met een garantiekaart krijgt u een mobiele telefoonservice voor een bepaalde periode.

Stap 2

De IMEI moet op de telefooncel worden vermeld. Controleer of het overeenkomt met de IMEI op de telefoon. Als deze codes ten minste één cijfer van elkaar verschillen, mag de telefoon niet worden opgenomen.

Stap 3

Zet de telefoon aan (zonder batterij) en kies * # 06 # op het toetsenbord. Dezelfde IMEI wordt weergegeven op het scherm van het apparaat, controleer deze met die op de doos en op de garantiekaart.

Stap 4

Bekijk de set accessoires die in de kit zit. Zorg ervoor dat elk accessoire in een aparte zak is verpakt. De telefoon zelf moet gescheiden worden gehouden van de batterij. Als je merkt dat iets niet volgens de regels is geregeld en verpakt, betekent dit dat de telefoon al is ingeschakeld, en mogelijk meer dan eens. Zo'n telefoon kun je beter niet nemen.

Stap 5

Controleer de werking van de telefoon zelf. Ga na het laden naar het menu en controleer de werking van alle toetsen. Schakel eerst de T9-modus uit. Controleer vervolgens de kwaliteit van de verbinding. De communicatie-indicator op het scherm moet op het maximale niveau staan. Bel dan je vrienden en kijk of je ze goed kunt horen. Als er tijdens een gesprek ruis is, is zo'n telefoon het niet waard om te kopen.

Aanbevolen: