Hoe U Telefoonfoto's Van Slechte Kwaliteit Kunt Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe U Telefoonfoto's Van Slechte Kwaliteit Kunt Verbeteren
Hoe U Telefoonfoto's Van Slechte Kwaliteit Kunt Verbeteren

Video: Hoe U Telefoonfoto's Van Slechte Kwaliteit Kunt Verbeteren

Video: Hoe U Telefoonfoto's Van Slechte Kwaliteit Kunt Verbeteren
Video: 8 Tips Voor Creatieve Smartphone Fotografie - Kamera Express 2024, April
Anonim

Bent u bekend met de situatie waarin een geweldige foto rechtstreeks vanaf de telefoon werd genomen en u wilt deze in een "goddelijke" vorm brengen? Of misschien werd u op vakantie in de steek gelaten door een camera en werd de hele vakantie vastgelegd met een gewone telefoon? Laat u in dergelijke situaties niet ontmoedigen, want er zijn zoveel manieren om de kwaliteit van uw foto's te verbeteren. Gebruik een van deze tips en je zult versteld staan van het resultaat.

Hoe u telefoonfoto's van slechte kwaliteit kunt verbeteren
Hoe u telefoonfoto's van slechte kwaliteit kunt verbeteren

instructies:

Stap 1

Neem contact op met een fotostudio. Deze methode is waarschijnlijk de duurste, maar de meest effectieve: voor een kleine vergoeding zullen ze een wonder maken met je foto's - ze worden niet alleen vergroot, maar ook kleur, helderheid en defecten toegevoegd. Afhankelijk van met wie je contact opneemt, kan de prijs anders zijn, maar in een gewone fotostudio zal de retouchering worden uitgevoerd met niet minder kwaliteit en tegen een acceptabele prijs.

Stap 2

Installeer een van de correctorprogramma's die u gemakkelijk op internet kunt vinden of die u bij een gespecialiseerde winkel kunt kopen. Het bekende Photoshop zal bijvoorbeeld gemakkelijk de grootte vergroten, het aantal pixels vergroten, kleuren aanpassen en geweldig werken met schaduwen. Dit soort programma's kunnen gemakkelijk wonderen verrichten met uw foto's.

Stap 3

Gebruik een zoekmachine om spotting-sites te vinden, in tegenstelling tot programma's, vragen sites u niet om iets te installeren, downloaden of betalen. Het belangrijkste is dat u niet hoeft te leren werken met sites, in tegenstelling tot het programma. Het enige wat u hoeft te doen is de foto uploaden naar de sitebuffer, deze verwerken zoals u wilt, en bij de uitvoer krijgt u zonder enige belasting het gewenste resultaat.

Stap 4

Gebruik speciale lenzen voor telefooncamera's als u opnieuw een foto met uw telefoon moet maken. Online winkels en veel statische centra. videowinkels bieden een breed assortiment flitsers en lenzen voor mobiele telefoons. Met behulp hiervan maak je van een gewone telefoon eenvoudig een semi-professionele camera.

Aanbevolen: