Hoe Native Ringtones Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Native Ringtones Te Verwijderen
Hoe Native Ringtones Te Verwijderen

Video: Hoe Native Ringtones Te Verwijderen

Video: Hoe Native Ringtones Te Verwijderen
Video: Clear defaults ringtone 2024, Mei
Anonim

De meeste telefoons zijn tegenwoordig uitgerust met flash-kaarten, die de capaciteit van de telefoon kunnen vergroten, afhankelijk van de capaciteit van het specifieke model en de geheugenkaarten die op dit moment bestaan. Als de telefoon geen geheugenkaarten ondersteunt, kan het probleem van extra megabytes behoorlijk kritiek zijn. Als u vooraf geïnstalleerde games en melodieën verwijdert, maakt u een paar extra megabytes vrij. Gebruik een van de eenvoudige opties om inheemse melodieën te verwijderen.

Hoe native ringtones te verwijderen
Hoe native ringtones te verwijderen

instructies:

Stap 1

Verwijder native ringtones met behulp van het telefoonmenu. Ga hiervoor naar de sectie waarin ze zich bevinden en gebruik vervolgens de bestandsbeheerknoppen om te verwijderen. Als u geen bestanden kunt verwijderen, gaat u naar de volgende stap.

Stap 2

Synchroniseer uw telefoon met uw computer. Installeer telefoonstuurprogramma's en synchronisatiesoftware op uw computer en sluit uw telefoon vervolgens met een datakabel aan op uw computer. Zorg ervoor dat u de stuurprogramma's installeert voordat u uw telefoon op uw computer aansluit. U kunt de installatieschijf en datakabel gebruiken die bij de telefoon zijn geleverd, of u kunt ze apart kopen. Start de software en open vervolgens het menu vanaf de computer, dat de bestanden bevat die je nodig hebt. Verwijder ze.

Stap 3

U kunt ook proberen de beltonen te vervangen door kleinere bestanden. Bij sommige telefoonmodellen kunt u zelfs geen melodieën van uw computer verwijderen, maar u kunt ze wel vervangen door kleinere bestanden. Maak bestanden met namen die identiek zijn aan de namen van de melodieën en kopieer ze, ter vervanging van de originele.

Stap 4

Als de vorige methoden niet werken, gebruik dan een knipperend. In de meeste gevallen kunt u op internet gemakkelijk de firmware voor uw telefoon vinden zonder onnodige bestanden zoals fabrieksmelodieën, games en afbeeldingen. Gebruik gespecialiseerde software om de telefoon opnieuw te flashen, maar als u twijfelt aan uw bekwaamheid, neem dan geen risico en breng de telefoon over naar een gespecialiseerd servicecentrum.

Aanbevolen: