Native Firmware Retourneren

Inhoudsopgave:

Native Firmware Retourneren
Native Firmware Retourneren

Video: Native Firmware Retourneren

Video: Native Firmware Retourneren
Video: Руководство по подключению и руководство по обновлению прошивки для Oculus Quest 2 - устройства bHaptics 2024, Mei
Anonim

Het is mogelijk om de oorspronkelijke firmware van de D-Link Dir 300-router te retourneren of te herstellen zonder contact op te nemen met een gespecialiseerde service. Een van de voorwaarden voor een dergelijk herstel is de aanwezigheid van een assistent tijdens sommige procedures, omdat dit de gelijktijdige uitvoering van meerdere operaties inhoudt.

Native firmware retourneren
Native firmware retourneren

instructies:

Stap 1

Sluit de WAN-poort van de router aan op de PC NIC met behulp van de meegeleverde patchkabel. Typ 192.168.20.80 in het IP-adres van de netwerkkaart en typ 255.255.255.0 in het veld Subnetmasker.

Stap 2

Start uw internetbrowser en typ 192.168.20.81 in het tekstveld van de adresbalk van de toepassing. Gebruik de Enter-functietoets niet - deze actie is voorbereidend.

Stap 3

Schakel de stroom van de router uit en druk met een dun, scherp voorwerp op de Reset-knop. Blijf de Reset-knop ingedrukt houden en voer het hulpprogramma voor de opdrachtinterpreter uit. Typ ping 192.168.20.81 -t op de opdrachtregel en bevestig de geselecteerde actie door op de Enter-toets te drukken. Hiermee kunt u bepalen wat er met de router gebeurt.

Stap 4

Schakel de router in terwijl u de Reset-knop ingedrukt houdt. Wacht 15 seconden en druk op de enter-functietoets in de browser. Hierdoor wordt de Emergency Web Server geopend in een browservenster dat nodig is om de firmware te downloaden. Specificeer het volledige pad naar de firmwarebestanden op de schijf en klik op de knop Uploaden. Wacht tot het display op het scherm verschijnt en laat de Reset-knop los. Houd er rekening mee dat de procedure 600 seconden duurt.

Stap 5

Koppel de router los en schakel deze opnieuw in. Controleer of de lampjes op uw router goed werken. Ga naar de webinterface van de router, verwijder de waarde van het IP-adres van de netwerkkaart en zorg ervoor dat de D-Link Dir 300-firmwareherstelbewerking is geslaagd.

Stap 6

Houd er rekening mee dat de bovenstaande procedure geschikt is voor het gespecificeerde model van de D-Link Dir 300-router, maar niet kan worden gebruikt in het D-Link Dir 300 NRU-apparaat. De kenmerken van deze routers verschillen aanzienlijk en laten niet toe dat de firmware van de D-Link Dir 300 NRU-router wordt hersteld!

Aanbevolen: