Hoe Te Lenen Van Megaphone

Inhoudsopgave:

Hoe Te Lenen Van Megaphone
Hoe Te Lenen Van Megaphone

Video: Hoe Te Lenen Van Megaphone

Video: Hoe Te Lenen Van Megaphone
Video: Влад А4 и Директор против СИРЕНОГОЛОВОГО 2024, Mei
Anonim

Een trieste situatie doet zich voor wanneer u contact moet opnemen met iemand, maar er staat geen geld op het saldo van de telefoon. U hoeft echter niet te wanhopen, aangezien veel bedrijven hun diensten op krediet aanbieden. Hoe te lenen van Megafon, en wat zijn de gevolgen van deze actie?

Hoe te lenen van Megaphone
Hoe te lenen van Megaphone

instructies:

Stap 1

Gebruik de functie Beloofde betaling. Meestal, wanneer er een negatief bedrag op uw telefoonrekening staat en u probeert ergens te bellen, staat Megafon de oproep niet toe, maar biedt ze onmiddellijk aan om de Beloofde Betalingsservice te gebruiken. Als u geen sms-aanbod ontvangt om van deze dienst gebruik te maken, kunt u zelf de gewenste opdracht op uw telefoon kiezen: * 105 * 29 # en een oproep. Afhankelijk van uw regio verschillen de voorwaarden voor het verkrijgen van een lening bij Megafon. In de Oeral kunt u bijvoorbeeld de beloofde betaling van 10, 30, 50, 150, 250, 300, 400, 500 of 600 roebel aannemen. U moet betalen voor de verbindingsservice, respectievelijk: 2, 4, 5, 10, 10, 10, 15, 15, 20, 25 en 30 roebel. De verbinding is als volgt: stuur SMS met de tekst P naar het nummer 000105.

Stap 2

Bel 0500. Zoals hierboven vermeld, is de manier om de Beloofde Betaalservice te ontvangen niet in alle regio's hetzelfde. Om erachter te komen hoe u deze service activeert, moet u ofwel naar de Megafon-website kijken, hoe u de beloofde betaling in uw regio precies kunt aansluiten, of u moet het opgegeven nummer bellen en gedetailleerde instructies voor het verbinden vinden.

Stap 3

Vraag een andere Megafon-abonnee om je account op te waarderen. Het is niet nodig om geld te lenen van het bedrijf zelf, want u kunt hetzelfde verzoek aan uw vriend doen en hem vervolgens het geld zonder rente teruggeven. Om een dergelijk verzoek te verzenden, moet u het volgende commando op uw mobiele telefoon kiezen: * 143 * + 7 het telefoonnummer van de abonnee # en druk op de oproep. Je vriend zal een bericht ontvangen waarin staat dat de abonnee met dat en dat nummer (dat wil zeggen, jij) vraagt om zijn account op te waarderen. Het is de moeite waard om zo'n bericht zorgvuldig te verzenden om het niet per ongeluk naar het nummer van een vreemde te sturen. Het is onwaarschijnlijk dat een vreemde geld op uw telefoonrekening stort en u zult een of meer pogingen doen om deze opdracht te gebruiken, aangezien u een beperkt aantal keren per dag om deze service kunt vragen.

Aanbevolen: