Hoe Te Lenen Van Rostelecom

Inhoudsopgave:

Hoe Te Lenen Van Rostelecom
Hoe Te Lenen Van Rostelecom

Video: Hoe Te Lenen Van Rostelecom

Video: Hoe Te Lenen Van Rostelecom
Video: Hoe kan ik snel geld lenen en doorlopend krediet aanvragen? 2024, April
Anonim

Rostelecom staat haar abonnees toe geld te lenen en internet te blijven gebruiken. In die regio's waar de mobiele diensten van Rostelecom beschikbaar zijn, kunt u ook gebruik maken van de beloofde betalingsdienst.

op schulden in Rostelecom
op schulden in Rostelecom

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Als u bent vergeten te betalen voor internet van Rostelecom en uw toegang tot de service is opgeschort, kunt u de betalingsdatum een beetje uitstellen en de beloofde betalingsservice activeren. Om dit te doen, moet u inloggen op uw persoonlijke account van Rostelecom.

Stap 2

In je persoonlijke account bovenaan zie je een lijst met diensten. U moet het tabblad "Internet" selecteren. In het geopende venster heeft u toegang tot informatie over uw huidige saldo en het bedrag dat moet worden gestort om te kunnen blijven internetten. Er is ook een lijst met mogelijke diensten van Rostelecom. U moet het pictogram "Beloofde betaling" selecteren.

Stap 3

Voer het bedrag van de beloofde betaling in en klik op de knop accepteren. De deadline voor het aflossen van de schuld wordt in rood aangegeven (het is 5 dagen).

Stap 4

Als de operatie is gelukt, verschijnt er een bericht dat de betaling is geaccepteerd. Het wordt voor enige tijd gecrediteerd, waarna internet weer beschikbaar is.

Stap 5

Mobiele abonnees van Rostelecom kunnen ook lenen om hun huidige saldo aan te vullen en de beloofde betalingsservice te gebruiken. Hiervoor moet de abonnee minimaal 3 maanden ervaring hebben.

Stap 6

In eerste instantie moet de Beloofde Betaalservice geactiveerd zijn. Dit kan worden gedaan via het USSD-commando * 111 * 23 #, door te bellen naar 5000131 of via de technische ondersteuningsafdeling van Rostelecom.

Stap 7

Om geld op krediet te ontvangen via de "Beloofde betaling", moet u het commando * 100 * 17 * X # op uw telefoon kiezen, waarbij X het gevraagde bedrag is. Daarna wordt het saldo van de abonnee weer aangevuld. De servicekosten bedragen 5 roebel. De limiet van de beloofde betaling is 200 roebel.

Aanbevolen: