Hoe Te Lenen Aan Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Te Lenen Aan Beeline
Hoe Te Lenen Aan Beeline

Video: Hoe Te Lenen Aan Beeline

Video: Hoe Te Lenen Aan Beeline
Video: Hoe kan ik geld lenen? In 2 minuten vertellen we je hoe je geld kan lenen. Freo. 2024, April
Anonim

Veel mobiele abonnees zijn dit bericht tegengekomen: "Uw account heeft niet genoeg geld om deze oproep te plaatsen." Is uw saldo dichtbij of nul? Beeline-abonnees hoeven zich geen zorgen te maken. Door de service "Trust Payment" te bestellen, vult Beeline uw account aan, zodat u verder kunt communiceren. Er zijn twee manieren om een "Trust Payment" te ontvangen.

Hoe te lenen aan beeline
Hoe te lenen aan beeline

Het is nodig

Een beetje slim

instructies:

Stap 1

Kies op uw telefoon een eenvoudig commando * 141 # en de belknop. Zodra uw aanvraag is verwerkt, ontvangt uw telefoon SMS-berichten met informatie over de "trustbetaling". De service wordt geleverd voor 3 dagen. Het bedrag van de betaling is afhankelijk van uw maandelijkse uitgaven en kan variëren van 30 - 150 roebel.

Stap 2

Kies het commando * 111 # belknop op uw telefoon. Door dit commando in te typen vindt u een menu dat u verschillende diensten zal aanbieden. Om een "trustbetaling" aan te nemen, hebben we het eerste gedeelte van het menu nodig, services op 0. Alle secties van het menu zijn genummerd met deze nummers, die u moet gebruiken om het gewenste commando te activeren.

Aanbevolen: