Hoe Te Lenen Van Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Te Lenen Van Beeline
Hoe Te Lenen Van Beeline

Video: Hoe Te Lenen Van Beeline

Video: Hoe Te Lenen Van Beeline
Video: Hoe kan ik geld lenen? In 2 minuten vertellen we je hoe je geld kan lenen. Freo. 2024, Mei
Anonim

Met de introductie van de "Trust Payment"-service van Beeline zijn veel abonnees niet langer bang voor een plotselinge blokkering van het account. Deze service is erg populair en is beschikbaar voor bijna alle gebruikers van deze operator.

Hoe te lenen van Beeline
Hoe te lenen van Beeline

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om een trustbetaling te ontvangen. Houd er rekening mee dat deze in rekening wordt gebracht op basis van uw kosten en de duur en het gebruik van de operator. Gewoonlijk wordt een dergelijke betaling verstrekt aan abonnees met een ervaring in het bedrijf van meer dan 3 maanden, maar in sommige gevallen kunnen er uitzonderingen zijn.

Stap 2

Een van de meest populaire manieren is een USSD-verzoek. Door het commando * 141 # en de beltoets op uw telefoon te kiezen, stuurt het systeem een verzoek naar het verzoekverwerkingscentrum. Na enkele minuten ontvangt u een informatief bericht met het bedrag van de verstrekte betaling. Het bedrijf biedt gedurende 3 dagen een wederzijdse bijstandsservice, waarna het geld van de rekening wordt afgeschreven.

Stap 3

Helaas kunt u door middel van een dergelijk verzoek niet zelfstandig het gewenste bedrag selecteren, omdat het wordt automatisch opgeladen. Het systeem levert geld op voor een bedrag van 30 - 300 roebel.

Stap 4

Bel voor een vast bedrag de klantenservice. Leg de essentie van het verzoek uit aan de operator en geef uw contactgegevens. Na controle van de genoemde gegevens zal de specialist vragen naar het bedrag van de gewenste betaling. Opgemerkt moet worden dat de assistentie van de operator slechts één keer per maand kan worden gebruikt.

Stap 5

Beeline biedt ook aan om gebruik te maken van de diensten van interactieve assistentie aan abonnees. Dus door * 111 # in te toetsen, komt u in het menu van het externe zelfbedieningssysteem. Zoek, afhankelijk van de locatie van het menu, het item - "Betaling vertrouwen". Druk op de knop op het toetsenbord die overeenkomt met deze service. Na het controleren van uw saldo, wordt informatie weergegeven rekening houdend met de verstrekte betaling.

Stap 6

Als u het bedrag van de schuld niet betaalt op het moment dat deze is afbetaald, kan het bedrijf zich het recht voorbehouden om de dienst in de toekomst te weigeren.

Aanbevolen: