Hoe Te Lenen Op Tele2

Inhoudsopgave:

Hoe Te Lenen Op Tele2
Hoe Te Lenen Op Tele2

Video: Hoe Te Lenen Op Tele2

Video: Hoe Te Lenen Op Tele2
Video: Lenen en sparen 2024, April
Anonim

Als het saldo van de telefoon bijna nul is en er geen mogelijkheid is om de rekening aan te vullen, dan kun je in Tele2 geld lenen. Deze service heet Beloofde betaling.

Hoe te lenen op Tele2
Hoe te lenen op Tele2

Het is nodig

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Om te beginnen, stuur een USSD-verzoek * 122 * # vanaf uw telefoon, druk op de knop "Bellen". In het antwoordbericht leest u of de dienst beschikbaar is en hoeveel u kunt krijgen. Ook wordt u gevraagd om kennis te nemen van de algemene regels voor het verstrekken van een lening en een algoritme voor verdere acties.

Stap 2

Houd er rekening mee dat de "Beloofde betaling" alleen is goedgekeurd voor oude Tele2-abonnees die de diensten langer dan 3-5 maanden gebruiken (afhankelijk van de regio). De dienst is gratis aangesloten.

Stap 3

Als u toestemming heeft gekregen om geld op krediet te ontvangen van Tele2, kiest u het commando * 122 * 1 # en drukt u op de knop "Bellen". De service wordt aan u gekoppeld en het mobiele telefoonaccount wordt automatisch aangevuld met het goedgekeurde bedrag van de beloofde betaling.

Stap 4

Met de service kunt u uw Tele2-account op tegoed opwaarderen tot 50 roebel. Het moet binnen drie dagen worden terugbetaald, het geld wordt automatisch afgeschreven. In sommige regio's is de termijn voor het verstrekken van geld van Tele2 verlengd tot 10 dagen. Houd er rekening mee dat bij terugbetaling een extra commissie van 1 tot 5 roebel in rekening wordt gebracht. Dit betekent dat u, om gebruik te kunnen blijven maken van communicatiediensten, een groot bedrag op uw rekening moet opwaarderen.

Stap 5

U kunt de service direct opnieuw gebruiken op het moment van aflossing van de schuld, of binnen maximaal acht dagen. Dit hangt af van de serviceregio van de abonnee.

Aanbevolen: