Hoe Geld Te Lenen Op Megaphone

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Te Lenen Op Megaphone
Hoe Geld Te Lenen Op Megaphone

Video: Hoe Geld Te Lenen Op Megaphone

Video: Hoe Geld Te Lenen Op Megaphone
Video: Geld lenen en betaald krijgen; zo doe je dat met DeFi-bank Aave 2024, Mei
Anonim

Momenteel kunnen abonnees van verschillende mobiele operatoren gebruik blijven maken van communicatiediensten, zelfs met een negatief saldo op de rekening. U kunt bijvoorbeeld geld lenen op Megafon als onderdeel van de service "Trust Payment".

U kunt de beloofde betaling op Megafon op elk moment uitvoeren
U kunt de beloofde betaling op Megafon op elk moment uitvoeren

instructies:

Stap 1

Kies * 106 # vanaf uw mobiele telefoon en druk op "Bellen" om geld te lenen op Megafon. Om deze dienst te activeren, kunt u ook een lege sms sturen naar het verkorte nummer 0006 of het gewoon bellen. Bovendien kunt u bij Megafon lenen via het "Persoonlijke account" op de website van de exploitant.

Stap 2

De beloofde betaling verlengt de communicatie en andere mobiele communicatiediensten met een laag of negatief saldo op de rekening. De hoogte van het voorschot is afhankelijk van de kosten die de abonnee de afgelopen maand heeft gemaakt. Als u bijvoorbeeld meer dan 30 roebel heeft uitgegeven, wordt er tijdelijk 15 roebel op de rekening bijgeschreven. Als uw betalingen 30 tot 400 roebel zijn, ontvangt u 50 roebel en 400 tot 1000 - 75 roebel. In dit geval dient de totale gebruiksduur van de communicatiediensten van Megafon minimaal 30 dagen te zijn. Abonnees van wie de maandelijkse kosten meer dan 1000 roebel zijn en de verbindingsduur met Megafon meer dan 90 dagen is, kunnen tot 150 roebel van de beloofde betaling ontvangen

Stap 3

U kunt de beloofde betaling op Megafon ontvangen op elk tariefplan, maar bij afwezigheid van verbonden diensten zoals Credit of Trust, MegaFon Tadzjikistan 13 en Turboknopka. Een voorschot van 15 roebel wordt slechts voor een dag verstrekt en tegelijkertijd moet de rekening van de abonnee minimaal 5 roebel hebben. Betalingen van 50, 75 en 150 roebel worden gedurende 3 dagen verstrekt. Binnen de aangegeven periode is het noodzakelijk om het saldo op enigerlei wijze aan te vullen voor een bedrag van minimaal 100 roebel, anders wordt het nummer automatisch geblokkeerd. Nadat het saldo is aangevuld, wordt de beloofde betaling stopgezet.

Aanbevolen: