Hoe HTC Sensation Te Reflashen

Inhoudsopgave:

Hoe HTC Sensation Te Reflashen
Hoe HTC Sensation Te Reflashen

Video: Hoe HTC Sensation Te Reflashen

Video: Hoe HTC Sensation Te Reflashen
Video: HTC Sensation. Имя лучше содержания 2024, Mei
Anonim

Voor het flashen van de HTC Sensation-telefoon wordt een speciaal applicatiepakket voor Android SDK Tools gebruikt. De firmware wordt uitgevoerd in de servicemodus van de telefoon via een gewone USB-kabel, die bij aankoop in één set met het apparaat werd geleverd.

Hoe htc sensation te reflashen
Hoe htc sensation te reflashen

Noodzakelijk

  • - firmwarebestand;
  • - Android SDK-hulpmiddelen;
  • - HTC-synchronisatie.

instructies:

Stap 1

Download de nieuwste software die beschikbaar is voor HTC Sensation voordat u gaat knipperen. Om te downloaden kunt u de softwarebronnen voor uw telefoon gebruiken. Na het downloaden van een geschikt archief met firmware, pakt u het uit met een archiveringsprogramma in een aparte map op uw computer.

Stap 2

Download de Android SDK van de officiële Android-website. Installeer het resulterende softwarepakket met behulp van het installatieprogramma. Als HTC Sync niet op je computer is geïnstalleerd, installeer het dan. samen met het komt een pakket van alle benodigde stuurprogramma's voor het flitsen.

Stap 3

Zet je telefoon in Fastboot-modus. Schakel hiervoor uw HTC uit en verwijder vervolgens de batterij en plaats deze opnieuw in het apparaat. Schakel uw smartphone in door tegelijkertijd de aan / uit-knop en de volume-omlaagtoets aan de zijkant ingedrukt te houden. Wacht tot het selectiemenu voor opstartopties verschijnt. Selecteer uit de aangeboden opties Fastboot met behulp van de volumeknoppen. Bevestig uw keuze door op de bovenste aan/uit-knop te drukken.

Stap 4

Sluit uw smartphone aan op uw computer en wacht tot de benodigde stuurprogramma's zijn uitgepakt. Voer het programma adb.exe uit, dat u kunt vinden in de map met het Android-beheerprogramma ("Start" - "Computer" - "Local drive C:" - Program Files - Android - SDK - WindowsPlatform - Tools - ADB). De adb.exe moet worden gestart door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en het item "Uitvoeren op de opdrachtregel" te selecteren.

Stap 5

Typ fastboot oem get_identifier_token prompt en druk op Enter. Kopieer de sleutel die is verkregen als resultaat van de bewerking op de officiële HTC-website in het gedeelte voor apparaatontgrendeling, om toegang te krijgen die u moet doorlopen door de registratieprocedure in te vullen door de vereiste velden in te vullen. Nadat u naar stap 10 bent gegaan, plakt u de gekopieerde code van de opdrachtregel in de juiste sectie en klikt u op Verzenden.

Stap 6

Er wordt een ontgrendelcode naar uw telefoon verzonden in de indeling unlock_code.bin. Download dit bestand en plaats het in dezelfde map als adb.exe. Voer bij de opdrachtprompt fastboot flash unlocktoken unlock_code.bin in. Als de handeling correct is uitgevoerd, ziet u een bijbehorend bericht op het scherm van uw apparaat. Selecteer Ja.

Stap 7

Voer vervolgens de query's in:

fastboot flash herstel recovery.img

fastboot flash-systeem system.img

fastboot flash boot boot.img

fastboot flash gebruikersgegevens data.img

fastboot opnieuw opstarten

Na het invoeren van deze opdrachten wordt het apparaat opnieuw opgestart en wordt de nieuwe firmware op het apparaat geïnstalleerd.

Aanbevolen: