Hoe Over Te Schakelen Naar Het "Sensation"-tarief

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Schakelen Naar Het "Sensation"-tarief
Hoe Over Te Schakelen Naar Het "Sensation"-tarief

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Het "Sensation"-tarief

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Het
Video: It Creates A Strange Sensation... 2024, Mei
Anonim

Vanaf 26 juni 2008 biedt een van de grootste mobiele operators "Beeline" haar klanten een tarief aan met de naam "Sensation".

Hoe overstappen op het "Sensation" tarief
Hoe overstappen op het "Sensation" tarief

Noodzakelijk

  • - het paspoort;
  • - overeenkomst met de exploitant.

instructies:

Stap 1

Om het huidige tariefplan te wijzigen in "Sensation", geeft de operator abonnees van het prepaid betalingssysteem een speciaal nummer 0674 12 788 (het is alleen bedoeld voor oproepen vanaf een mobiele telefoon). Bovendien is het, wanneer dit tarief is gekoppeld, mogelijk om bepaalde diensten te activeren, bijvoorbeeld nummerherkenning (de procedure is gratis). Ook kunnen gebruikers opties instellen zoals "MTS-nummers" (op nummer 0674 07 131), "Tele2-nummers" (telefonisch 0674 07 141) of "Megafon-nummers" (bel 0674 07 151).

Stap 2

Klanten van het bedrijf Beeline moeten aandacht besteden aan het beheersysteem waarmee u het tariefplan op elk moment kunt wijzigen, om alle interessante informatie hierover te ontvangen, evenals om factuurgegevens te bestellen, diensten te beheren, de simkaart te blokkeren en veel meer. U kunt het beschreven systeem eenvoudig gebruiken door de officiële website van de service https://uslugi.beeline.ru in de adresbalk van uw browser op te geven.

Stap 3

Voor autorisatie in het systeem is het echter nodig om enkele persoonlijke gegevens te verkrijgen: login en tijdelijk wachtwoord. Om ze te krijgen, kiest u het USSD-commando * 110 * 9 # op het toetsenbord van de mobiele telefoon. U hoeft trouwens niet specifiek een login in te stellen, aangezien dit al uw telefoonnummer is. Wanneer u het invoert, hoeft u het alleen in een tiencijferig formaat op te geven. Vergeet niet dat het eerste wachtwoord tijdelijk is; u moet het zo snel mogelijk wijzigen in een permanent, veiliger wachtwoord. Het heeft zes tot tien tekens nodig.

Stap 4

Elk van de abonnees van de Beeline-operator kan contact opnemen met het klantenservicekantoor of de communicatiesalon van het bedrijf om verbinding te maken met een ander tariefplan. De verkoopmedewerker helpt u bij het oplossen van de problemen met de overgang naar het "Sensation"-tarief en beantwoordt al uw vragen. Trouwens, als je besluit om ergens persoonlijk te solliciteren, neem dan zeker een overeenkomst voor het verlenen van communicatiediensten en een paspoort mee.

Aanbevolen: