Hoe Htc Sensation Te Deblokkeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Htc Sensation Te Deblokkeren?
Hoe Htc Sensation Te Deblokkeren?

Video: Hoe Htc Sensation Te Deblokkeren?

Video: Hoe Htc Sensation Te Deblokkeren?
Video: Прошивка для HTC Sensation XE от Mikhei777 (Android 4.0.4 и Sense 4.1) 2024, September
Anonim

Patroon, wachtwoord en pincode zijn manieren om uw Android-apparaat te beschermen tegen ongewenst gebruik door onbevoegden. Maar in sommige gevallen weigert het beveiligingssysteem de eigenaar van de gadget door te laten. Gelukkig kun je vaak een uitweg vinden uit dergelijke situaties.

Hoe htc sensation te deblokkeren?
Hoe htc sensation te deblokkeren?

instructies:

Stap 1

Als u uw patroon, wachtwoord of pincode bent vergeten, moet u eerst een reeks willekeurige invoerpogingen doen. De combinaties kunnen volledig willekeurig zijn. Na verschillende foutieve opties - meestal 5 pogingen - krijgt de gebruiker een mogelijke oplossing voor het probleem te zien. Het systeem vraagt om het e-mailadres en wachtwoord van het Google-account dat met het apparaat is verbonden.

Stap 2

Na het invoeren van de benodigde gegevens wordt het apparaat ontgrendeld. Maar daarvoor moet aan twee voorwaarden worden voldaan. Eerst moeten het e-mailadres en wachtwoord correct worden ingevoerd. Ten tweede moet het apparaat verbonden zijn met internet. Anders kan de toegang tot de machine met een Google-account niet worden hersteld. Zodra het apparaat is ontgrendeld, zal het systeem u niet meer vragen om een patroon, wachtwoord of pincode in te voeren totdat de overeenkomstige wijzigingen in de beveiligingsinstellingen van het systeem zijn aangebracht.

Stap 3

Als u uw wachtwoord of e-mailadres voor toegang tot uw Google-account bent kwijtgeraakt, kunt u dit probleem ook oplossen. Om dit te doen, hebt u een computer of een ander apparaat nodig dat toegang heeft tot internet. Om verloren gegevens te herstellen, moet u de hoofdpagina van de Gmail-mailservice openen met een browser. Hier moet u het item "Hulp nodig?" selecteren. en volg de verdere aanwijzingen van het systeem.

Stap 4

In gevallen waarin u uw apparaat niet kunt ontgrendelen met uw Google-account, moet u de fabrieksinstellingen herstellen met behulp van de hardwareknoppen. Met deze bewerking worden alle persoonlijke gegevens van de gadget verwijderd, maar wordt het beveiligingssysteem gedeactiveerd. De fabrieksreset kan variëren, afhankelijk van het specifieke apparaatmodel. Alle noodzakelijke instructies voor het resetten zijn te vinden in de gebruikershandleiding of, in de regel, op de officiële website van de fabrikant.

Stap 5

Als het probleem niet alleen kan worden opgelost, kunt u de hulp van specialisten gebruiken. In dit geval moet de nodige informatie worden opgevraagd bij de technische ondersteuning van de klant. Er is een speciale sectie hiervoor op de officiële HTC-website. Hier kan de bezoeker een telefoonnummer vinden om contact op te nemen met een technisch adviseur of de online chatfuncties te gebruiken. Als u op afstand geen uitweg uit de situatie kunt vinden, moet u het apparaat naar het servicecentrum brengen. Een lijst van officiële centra kan opgevraagd worden bij de operator van de ondersteunende dienst.

Aanbevolen: