Hoe U Uw Telefoon Kunt Reflashen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Reflashen
Hoe U Uw Telefoon Kunt Reflashen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Reflashen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Reflashen
Video: Hoe koppelt u uw telefoon via bluetooth aan de Nissan Juke? 2024, Mei
Anonim

Voor de juiste werking van een mobiele telefoon hoeft u deze vaak alleen maar vakkundig te reflashen, en hiervoor is het helemaal niet nodig om een bepaald bedrag in een servicecentrum neer te leggen. Het is voldoende om een paar eenvoudige manipulaties uit te voeren - en de telefoon werkt weer.

Hoe u uw telefoon kunt reflashen
Hoe u uw telefoon kunt reflashen

Noodzakelijk

Firmwareprogramma's voor telefoon of smartphone, Crack voor Phoenix 2.5a (230 kb), Phoenix 2004 (67,4 MB), Diego_3_06 (35 MB) en kabeldrivers

instructies:

Stap 1

We beginnen de programma's in de volgende volgorde te installeren: Diego_3_06.msi, dan gewoon (zonder te installeren) Crack.exe uitvoeren en Phoenix 2004 installeren. We krijgen een melding van het systeem dat er een fout is opgetreden en dan ordenen we beide vensters (met een error en Crack.exe - installatie) en klik op Opnieuw proberen tijdens het installeren van onze Crack.exe. Als het programma de vervanging van alle bestanden vereist, stemmen we daarmee in. We proberen de installatie zo snel mogelijk uit te voeren om herhaling van de fout te voorkomen. We negeren de verschillende waarschuwingsvensters!

Stap 2

De installatie is voltooid en er verschijnen twee berichten - Voeg het Phoenix-pictogram toe aan het bureaublad (vink het vakje aan), maar vink Open het logboek niet aan! Daarna herstarten we onze computer door op Voltooien te klikken.

Stap 3

Nadat u uw pc opnieuw hebt opgestart, start u Phoenix en minimaliseert u onmiddellijk het venster. Ingestort? Nu beginnen we phoenix.exe te installeren. Heb je het geïnstalleerd? Mooi zo. De computer vraagt u nu om opnieuw op te starten, maar u moet niet akkoord gaan.

Stap 4

Nu zullen we het kabelstuurprogramma voor uw telefoon installeren. Kopieer vervolgens de bestanden met de.adl-extensie naar de map waar Phoenix is geïnstalleerd. Die moet je vinden op de C:-schijf in de programmabestanden. Het knipperende programma is klaar. Houd er rekening mee dat het alleen werkt tot de eerste keer opnieuw opstarten.

Stap 5

Start vervolgens Phoenix. Klik op Bestand => Verbindingen en vervolgens op Toevoegen. Er verschijnt een venster, selecteer Handmatig, dan Volgende, dan USB en klik op Voltooien.

Stap 6

Nu blijft het om onze telefoon op de computer aan te sluiten (via een kabel) en te wachten tot de pc de telefoon detecteert en de stuurprogramma's installeert. Ga dan naar Phoenix en klik op Bestand => Product scannen (Ctrl + R).

Stap 7

Direct flitsend dus. Pak de flashing uit die we eerder hebben gedownload en klik in Phoenix bovenaan Flashing => SW Update, klik vervolgens in het venster dat verschijnt op Afbeeldingsbestand - Firmwarebestand (*. C0R) en selecteer PPM-bestand - Taalpakket (*. vXX, - XX pakketnummer.). Klik vervolgens op Starten. Wanneer het bericht in de testmodus verschijnt, moet u het apparaat inschakelen en het bericht in de testmodus sluiten zonder het apparaat los te koppelen van de pc.

Stap 8

Start opnieuw op en tot slot een bericht waarin staat dat het knipperen is gelukt. Nu kan onze mobiele telefoon veilig opnieuw worden opgestart en geformatteerd.

Aanbevolen: