Android Updaten In HTC Sensation

Inhoudsopgave:

Android Updaten In HTC Sensation
Android Updaten In HTC Sensation

Video: Android Updaten In HTC Sensation

Video: Android Updaten In HTC Sensation
Video: HTC Sensation OTA Software Update 2024, Mei
Anonim

HTC Sensation kan automatisch controleren en u op de hoogte stellen wanneer er nieuwe updates zijn voor het Android-besturingssysteem. U kunt updates downloaden via Wi-Fi of de pakketgegevensservice van uw provider.

Android updaten in HTC sensation
Android updaten in HTC sensation

instructies:

Stap 1

Breng een internetverbinding tot stand op uw apparaat. Gebruik hiervoor een wifi-hotspot of 3G-verbinding. U zult een grote hoeveelheid gegevens moeten downloaden, d.w.z. het is wenselijk dat het verkeer dat u ontvangt niet in rekening wordt gebracht.

Stap 2

Als de internetverbinding is ingeschakeld en er updates voor uw telefoon zijn, ziet u een bijbehorende melding op het scherm. Bevestig de installatie van de software en wacht tot de updates zijn geïnstalleerd.

Stap 3

Als het bericht niet verschijnt, let dan op de bovenste regel van schermmeldingen. Klik op het pictogram dat in de regel verschijnt en selecteer de update om te downloaden. Volg de instructies op het scherm om de software te downloaden. Klik na het voltooien van de bewerking op de knop "Nu installeren" en vervolgens op "OK".

Stap 4

Wacht tot de installatie van de update is voltooid, waarna de telefoon automatisch opnieuw wordt opgestart. Als de update met succes is voltooid, ziet u een bijbehorende melding.

Stap 5

Gebruik het overeenkomstige item in het apparaatmenu om handmatig op updates te controleren. Druk hiervoor op de centrale menuknop en selecteer het item "Instellingen". Selecteer in de lijst met voorgestelde opties "Over de telefoon" - "Software-updates" - "Nu controleren".

Stap 6

Als er updates voor uw apparaat zijn, ziet u een bijbehorende melding op het scherm waarin u wordt gevraagd een nieuwe versie van de software te installeren. Bevestig de bewerking en klik op Nu installeren. Volg de instructies op het scherm om de procedure te voltooien.

Aanbevolen: